Zafer Bayramı Ankara’da coşkuyla kutlanacak

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıl dönümünü büyük bir coşkuyla kutlamak için hazırlıklarını tamamladı. Başkent Ankara, 29 Ağustos’ta başlayıp 30 Ağustos akşamı sona erecek çeşitli etkinliklerle bu anlamlı günü kutlayacak.

Zafer Bayramı Ankara’da coşkuyla kutlanacak
Yayınlanma:

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama hazırlıkları tamamlandı. Etkinliklerin ilk günü olan 29 Ağustos’ta, ünlü tarihçi ve yazar Prof. Dr. İlber Ortaylı, saat 19.30’da Gençlik Parkı’nda “Hürriyet ve Bağımsız Fikrinin Ölümsüz Abidesi 30 Ağustos” başlıklı bir konuşma yapacak. Ortaylı’nın katılımıyla gerçekleşecek bu özel program, Başkentlilere tarihi bir perspektiften zaferin önemini anlatmayı hedefliyor.

30 Ağustos günü ise, Büyükşehir Belediyesi Bando Takımı, kentin farklı noktalarında konserler vererek zafer coşkusunu Ankaralılarla paylaşacak. Bando Takımı, saat 13.00’te Batıkent GİMSA önünde, 14.00’te Arcadium AVM önünde, 15.30’da Kurtuluş Parkı’nda, 16.30’da Kızılay AVM önünde ve 17.30’da Kuğulu Park’ta müzik performansları sergileyecek.

Kutlamaların zirve noktası ise 30 Ağustos akşamı gerçekleşecek. Saat 20.30’da, Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam Parkı’nda, ünlü sanatçı Tan Taşçı, Zafer Bayramı konseriyle Ankaralılarla buluşacak. Tüm Başkentlilerin davetli olduğu bu etkinlik için Zafer Çarşısı’ndan Atatürk Orman Çiftliği’ne saat 16.00’dan gece yarısına kadar ücretsiz ring seferleri düzenlenecek.

tasarim-2.jpg

tasarim.jpg

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.