Zafer Partisi Adayı Bartu Soral'dan hem basına hem rakiplerine eleştiri

Zafer Partisi Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bartu Soral, yaptığı paylaşımda hem rakiplerini hem de basını eleştirdi. Başkentlilere de çağrı yapan Soral, "Ankara'nın bir çözümü var. Sevgili Ankaralılar, lütfen bu defa liyakatli olanı seçin…" ifadelerine yer verdi.

Zafer Partisi Adayı Bartu Soral'dan hem basına hem rakiplerine eleştiri
Yayınlanma:

Başkent Ankara'ya hizmet etmek için belediye başkanı adayı olan isimler sahadaki çalışmalarını sürdürürken bir yandan da rakiplerine yönelik eleştirilerini sıralamaya devam ediyor.

Zafer Partisi Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bartu Soral, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda sitemini dile getirerek "Bugün basına talimat verenler, 'Yok sayın, görmeyin' diyenler bunu korkudan yapıyor." ifadelerini kullandı.

"KORKUYORLAR..."

Ankaralılara "Liyakatli olanı seçin!" çağrısında bulunan Bartu Soral, mesajında "Temiz, ahlaklı, kendi adayları ile karşılaştırınca çok daha donanımlı bir ismi televizyonlara çıkartırsak, millet 'oh be, böyle aday da varmış!' der, sonra bir daha önünü alamayız diye korkuyorlar…" ifadelerine yer verdi.

Öte yandan seçim çalışmalarına Ankara'nın ilçelerini gezerek esnaf, vatandaş ve gençlerle bir araya gelen Bartu Soral, Ankaralılardan gördüğü ilgiyi ise şu sözlerle ifade etti: "İlgiye, güvene ve sevgiye teşekkür ederim."

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.