Zübeyde Hanım Konukevi sakinlerinden Fethi Yaşar'a ziyaret

Yenimahalle Belediyesi'nin 2014 yılında Onkoloji Hastanesi'nde tedavi gören hastalar ve yakınları için açtığı Zübeyde Hanım Konukevi, ülkenin dört bir yanından gelen ve Ankara'da tedavi gören hastalardan büyük ilgi görüyor.

Zübeyde Hanım Konukevi sakinlerinden Fethi Yaşar'a ziyaret
Yayınlanma:

Zübeyde Hanım Konukevi, uzun süreli tedavi gerektiren hastalar ve refakatçileri için önemli bir barınma ve destek noktası haline gelmiş durumda.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ın öncülüğünde hayata geçirilen Zübeyde Hanım Konukevi, bugüne kadar 300 binden fazla vatandaşa hizmet sunarak memnuniyet yaratmış. Bu hizmetten memnuniyetlerini dile getirmek ve Başkan Yaşar'la tanışmak isteyen konukevi sakinleri, Başkan Yaşar'ı ziyaret ettiler.

asar3.jpg

Başkan Fethi Yaşar, konukevinin ilçede yapılan en önemli hizmetlerden biri olduğunu vurgulayarak, kanser tedavisi sürecinin zorluğuna dikkat çekti. Onkoloji Hastanesi'nin bölgeye gelen binlerce vatandaş için hayati bir merkez olduğunu belirterek, Yenimahalle Belediyesi olarak bu süreçte hastalara destek olmanın önemine vurgu yaptı.

Zübeyde Hanım Konukevi sakinlerinden bir hasta, konukevinde kalma imkanı olmadığını ve her gelişinde burada ağırlandığını dile getirerek Başkan Yaşar'a teşekkür etti. Konukevi sakinleri, tesis çalışanlarının içten ve samimi davranışlarından ve konukevinin sunduğu imkanlardan duydukları memnuniyeti Başkan Yaşar'a iletti.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.