Teknofest nerede yapılıyor? Teknofest ücretli mi? Teknofest nasıl gidilir 2023?

TEKNOFEST 2023 heyecanını yaşamak isteyen binlerce kişinin aklında bazı soru işaretleri mevcut. Teknofest nerede yapılıyor? Teknofest ücretli mi? Teknofest nasıl gidilir? gibi sorular mevcut.

Teknofest nerede yapılıyor? Teknofest ücretli mi? Teknofest nasıl gidilir 2023?
Yayınlanma:

TEKNOFEST İstanbul Atatürk Havalimanı'nda düzenlenen teknoloji festivali başladı ve başladı. Cezeri, Bayraktar TB2 ve Akıncı TİHA'ya vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Festivalle ilgili en çok sorulan sorulardan biri de nasıl gidilir ve tam olarak nerede olduğu oluyor. Peki, Teknofest'e nasıl gidilir? Teknofest 2023 nerede yapılacak ve ücretli mi? Detaylar burada...

teknofest.jpg

TEKNOFEST'E NASIL GİDİLİR?

teknofest-gosteri.jpg

TEKNOFEST bu yıl milyonlarca teknoloji tutkununu İstanbul Atatürk Havalimanı'nda buluşturuyor. Atatürk Havalimanı Bakırköy / İstanbul, Türkiye'de yer almaktadır. 09.00 – 20.00 saatleri arasında açık olan festivali siz de ziyaret edebilirsiniz.

TEKNOFEST NE KADAR SÜRECEK?

ucaklar.jpg

27 Nisan - 1 Mayıs tarihleri ​​arasında gerçekleşecek. Teknofest'e giriş ücreti yok. İnsanlar Teknofest'e ücretsiz girebiliyor.

Yarışmalarda 13 milyon TL'nin üzerinde ödül, 30 milyon TL'nin üzerinde malzeme desteği verildi. Yarışmalara geçen yıl 81 il ve 107 ülkeden 150 binin üzerinde takım ve 600 binin üzerinde katılımcı başvurdu.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.