X'te Premium üyeler Musk'ı arayabilecek

X'teki yeni özelliklerin tanıtımı, platformun sahibi Elon Musk'ı aramaya yetkili olan yalnızca X'in premium versiyonu için ödeme yapanların olduğu belirtilerek yapıldı.

X'te Premium üyeler Musk'ı arayabilecek
Yayınlanma:

Geçen yıl sesli ve görüntülü aramaların resmi olarak kullanıma sunulmasının ardından X'in internet sitesine göre, tüm hesaplar aranabilir durumda olmasına rağmen, aramaları gerçekleştirebilmek için yalnızca ücretli plana abone olanlar yetkilendiriliyor. Diğer benzer hizmetlerin aksine, X üzerinden yapılan aramaların şifrelenmemesi dikkat çekiyor. Şirket, "gelişmiş arama gizliliği" adlı bir ayar sunarak kullanıcıların IP adreslerini birbirlerinden gizlemelerine yardımcı olduğunu belirtiyor, ancak bu ayarın uygulama içinde aktif hale getirilmesi gerekiyor.

Elon Musk, Perşembe gecesi Pasifik saatiyle geç saatlerde attığı bir tweet'te, "Birkaç ay içinde telefon numaramı kullanmayı bırakacağım ve X'i yalnızca mesajlaşma ve sesli/görüntülü aramalar için kullanacağım" dedi.

X'teki görüntülü ve sesli aramanın ne kadar popüler olduğu henüz belirsizliğini koruyor. Musk, özellikle bu özelliği birkaç kez tanıttı, ancak X'in bazı yardım sayfalarında bile hala bu özelliğe dair bilgilere rastlanmıyor.

Musk, bu özelliği eklemenin X'i "her şey uygulaması" haline getirme planının bir parçası olduğunu iddia etti. Bu, siteye eklemeyi planladığı ve finansal hizmetleri de içereceği söylenen bir dizi başka özelliğin parçası olarak görülüyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.