Akdağmadeni'nin yeni kaymakamı Cafer Kaymakçı kimdir? Cafer Kaymakçı nereli? Cafer Kaymakçı hayatı ve kariyeri

Cafer Kaymakçı, 1 Temmuz 2024 tarihinde Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Yozgat'ın Akdağmadeni ilçesine Kaymakam olarak atandı. Peki Cafer Kaymakçı kimdir? Cafer Kaymakçı nereli? Cafer Kaymakçı hayatı ve kariyeri... İşte tüm detaylar...

Akdağmadeni'nin yeni kaymakamı Cafer Kaymakçı kimdir? Cafer Kaymakçı nereli?  Cafer Kaymakçı hayatı ve kariyeri
Yayınlanma:

1 Temmuz 2024 tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan2ın imzası ile birçok il ve ilçenin Kaymakam ve Vali yardımcıları değişti. Bu kapsamda Yozgat'ın Akdağmadeni ilçesine eski Tercan Kaymakamı Cafer Kaymakçı atandı. Peki Cafer Kaymakçı kimdir? Cafer Kaymakçı nereli? Cafer Kaymakçı kaç yaşında? Cafer Kaymakçı hayatı ve Kariyeri? İşte detaylar...

CAFER KAYMAKÇI KİMDİR?

Cafer Kaymakçı Giresun'un Alucra ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini İstanbul'da tamamlayan Cafer Kaymakçı, lisans eğitimini Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimler ve Kamu Yönetimi Bölümünden mezun olarak tamamladı. Kaymakçı evli ve 1 çocuk babasıdır.

CAFER KAYMAKÇI'NIN HAYATI VE KARİYERİ

Cafer Kaymakçı 2017 yılında Van Valiliği Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği görevine getirildi. Van'da il merkez stajını bitiren Kaymakçı, Bitlis’ in Ahlat ve Ankara'nın Kızılcahamam ilçelerinde Refiklik stajını, Ankara’da Mülkiye Müfettişliği Refiklik Stajını yaptı.

2018 yılında Aydın'ın Buharkent ilçesinde Kaymakam Vekili olarak göreve başladı. Cafer Kaymakçı Ankara'da 4 ay yabancı dil eğitimi aldıktan sonra İngiltere'nin Liverpool Üniversitesi’nde yurt dışı stajını tamamladı.

Cafer Kaymakçı, sırasıyla İkizdere Kaymakamlığı, Meriç Kaymakamlığı ve Tercan Kaymakamlığın ardından 1 Temmuz 2024 tarihinde Yozgat'ın Ağdağmadeni ilçesine Kaymakam olarak atanmıştır.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.