Bolu'da ev, ahır ve samanlık yangını!

Bolu'ya bağlı Çepni köyünde 3 katlı ev, ahır ve samanlıkta bilinmeyen bir sebepten yangın çıktı. Çıkan yangında ev, ahır ve samanlık tamamen kül oldu.

Bolu'da ev, ahır ve samanlık yangını!
Yayınlanma:

Bolu'nun Mudurnu ilçesine bağlı Çepni köyünde gece saatlerinde meydana gelen yangında, 3 katlı ev, ahır ve samanlık tamamen kül oldu.

Çepni köyünde bulunan Kocaman ailesine ait 3 katlı evin fırın odasında başlayan yangın, kısa sürede büyüyerek diğer bölümlere sıçradı. Ev sakinleri panikle dışarı çıkarken, yangını fark edenler hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak yardım istedi. Yangını kontrol altına almaya çalışırken, Mehmet Kocaman yangını söndürmeye çalışırken ayağını incitti. Olay yerine birçok itfaiye ekibi sevk edildi ve yangına müdahale edildi. Ancak yangın, evin yanı sıra ahır ve samanlığa da sıçradı.

Yoğun çaba sonucunda yangın söndürüldü ancak 3 katlı ev, samanlık ve ahır kullanılamaz hale geldi. Yangında ahırın yanmasına rağmen, hayvanların kurtarıldığı belirtildi.

Evde bulunanlardan Şakir Kocaman, fırın odasından yangın çıktığını belirterek, abisi ve ailesinin evde olduğunu söyledi.

Ev, samanlık ve ahırın yandığını belirten Kocaman, ahırda bulunan hayvanları kurtardıklarını ifade etti.


Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.