Bozok Yaylası kırmızı gelinciklerle kaplandı!

Yozgat, Bozok Yaylası'nda ilkbahar mevsimiyle birlikte açan gelincik çiçekleri, doğayı kırmızı renge boyayarak adeta görsel bir şölen sunuyor. İnce dallı ve narin yapraklarıyla dikkat çeken gelincikler, yaylanın her köşesinde muhteşem manzaralar oluşturuyor.

Bozok Yaylası kırmızı gelinciklerle kaplandı!
Yayınlanma:

Bozok Yaylası'ndaki bu renk cümbüşü, yalnızca vatandaşların değil, fotoğraf sanatçılarının da ilgisini çekiyor. Kırmızının her tonunu sergileyen gelincik çiçekleri, yeşil doğa ile birleşerek benzersiz kareler oluşturuyor. Fotoğraf sanatçıları, en güzel kareyi yakalayabilmek için yaylada yoğun mesai harcıyor.

Doğanın bu eşsiz güzelliklerine tanık olan Yozgatlılar, cep telefonlarına sarılarak bu anı ölümsüzleştirmek için birbirleriyle yarışıyor. Gelincik çiçekleriyle çevrili alanlarda hatıra fotoğrafları çeken vatandaşlar, bu anları sosyal medya hesaplarında paylaşarak sevdiklerine de gösterme fırsatı buluyor.

gelincik2.jpg

BAHADIN BELDESİ'NDEN DOĞAL GÜZELLİKLER

Yozgat'ın Sorgun ilçesine bağlı Bahadın beldesinde gelincik çiçekleri arasında eşi ile birlikte fotoğraf çektiren Emel Yiğit, bu doğal güzellikleri şu sözlerle dile getirdi: "Böyle doğal güzellikleri her zaman bulma fırsatımız olmuyor, biz de yolun kenarında bulunan gelincik çiçeklerini fotoğraflayıp bir anı bırakmak istedik. Diğer sarı ve mor çiçeklerle de birlikte olunca renk cümbüşü oluyor. Ben de bu güzellikleri gördükçe fotoğraflıyorum, sosyal medyamda da paylaşıyorum, yakınlarımın görmesi için. Hatta telefon ekranıma da koymayı düşünüyorum, çok güzel iç açıcı manzaralar bunlar."

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.