Deniz manzarasını izlemek isteyen şahıs, kayalıklardan düştü!

Antalya'da alkol aldıktan sonra deniz manzarası izlemek isteyen Mahmut Toncu isimli şahıs, dengesini kaybederek kayalıklardan aşağı düştü.

Deniz manzarasını izlemek isteyen şahıs, kayalıklardan düştü!
Yayınlanma:

Antalya'nın Alanya ilçesinde, alkol aldıktan sonra deniz manzarası izlemek isteyen Mahmut Toncu isimli şahıs, dengesini kaybederek kayalıklardan aşağı düştü. Olay, Alanya Okurcalar Mahallesi sahilinde meydana geldi. Adana'dan Alanya'ya iş bulmak amacıyla gelen Mahmut Toncu ve arkadaşı, sahilde bir süre alkol aldıktan sonra ayağa kalktı. Ancak Toncu, çantasını almak isterken dengesini kaybederek 7 metre yükseklikten kayalık alana düştü.

Olayın bildirilmesi üzerine sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan Toncu, düştüğü yerden kurtarılarak hastaneye kaldırıldı. Yardıma koşan Okurcular Muz Spor Başkanı Hasan Hüseyin Azak, sağlık ekiplerine yardım ederek şahsı yukarı çıkardıklarını belirtti.

DENGESİNİ KAYBETTİ, KAYALIKLARDAN DÜŞTÜ!

Mahmut Toncu'nun arkadaşı, Alanya'ya iş bulmaya geldiklerini ve olayın Adana'dan geldikleri için beklenmedik bir şekilde yaşandığını ifade ederek, "Çantayı sırtına alırken dengesini kaybetti" dedi.

Toncu'nun sağlık durumuyla ilgili detaylı bilgi verilmezken, olayın nasıl gerçekleştiğiyle ilgili soruşturma başlatılmış olabilir.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.