Kendisini sevdirmek isteyen kaz yüzleri gülümsetti

Yozgat'ın Aydıncık ilçesine gezi amaçlı gelen bir vatandaş kendisini sevdirmek isteyen bir kazın yoğun ilgisiyle karşılaştı. Kazın kendisini sevdirmek istediği görüntüler görenleri gülümsetti.

Kendisini sevdirmek isteyen kaz yüzleri gülümsetti
Yayınlanma:

Yozgat’tan Aydıncık ilçesine gezi amacıyla giden Salih Elkatmış ve arkadaşları, şehir merkezinde keyifli bir sürprizle karşılaştılar. Gezi esnasında sokakta dolaşan bir kaz topluluğu, arkadaş grubunun yanına gelerek dikkatlerini çekti. Kazın sahibi tarafından "Gümbür" ismi verilen bu sevimli hayvan, özellikle Salih Elkatmış'a olan ilgisiyle dikkat çekti.

kaz.jpg

Gümbür, Salih Elkatmış'a kendini sevdirmek için oldukça çaba sarf etti. İsmiyle çağrıldığında itaat eden ve sevimli tavırlarıyla dikkat çeken kaz, Elkatmış ve diğer grup üyeleri tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Karşılaştıkları bu neşeli manzaradan oldukça memnun kalan Elkatmış, Gümbür ile bir süre vakit geçirdikten sonra Aydıncık'a veda etmek zorunda kaldı.

Elkatmış, yaşadığı bu sevimli deneyim sonrasında mutluluk dolu anılarla Aydıncık'tan ayrıldı. Gümbür'ün dostane çabaları, geziye renk katan ve unutulmaz bir anı olarak hafızalara kazındı.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.