Kırıkkale'de 19 Mayıs konserlerle kutlandı!

Kırıkkale'de 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Kırıkkale Belediyesi'nin organize ettiği görkemli bir konserle kutlandı. Yerel sanatçı Mert Kaya'nın seslendirdiği türkülerle başlayan etkinlik, ünlü şarkıcı Kubat'ın sahne almasıyla doruğa ulaştı. Binlerce hayran, Kubat'ın performansıyla adeta coştu.

Kırıkkale'de 19 Mayıs konserlerle kutlandı!
Yayınlanma:

Kırıkkale'de 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, konserlerle kutlandı.

Kubat, sahnede kaldığı yaklaşık bir saat boyunca sevilen şarkılarını seslendirdi ve meydanı dolduran kalabalık da ona eşlik etti. Canlı performansıyla büyük beğeni toplayan Kubat, hayranlarının sevgi gösterileriyle konserini tamamladı.

kirikkale.jpg

BÜYÜK BİR COŞKU İLE KUTLANDI

Belediye Başkanı Ahmet Önal, yaptığı konuşmada, 19 Mayıs'ın Kırıkkale'de büyük bir coşku ve heyecanla kutlandığını belirtti. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Türkiye Cumhuriyeti'ni gençlere emanet ettiğini hatırlatan Önal, şunları söyledi:

"Görüyorum ki, Cumhuriyet şehri Kırıkkale atasını unutmamış, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda, Cumhuriyet Meydanı'nı tıklım tıklım doldurmuş. 'Emanetinizin bekçileriyiz' diyor. Allah sizden razı olsun."

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.