Kırıkkale'de korkunç kaza: 1 kişi öldü 1 kişi ağır yaralandı

Kırıkkale'de, odun yüklü bir traktör ile bir kamyonun çarpıştığı kazada bir kişi hayatını kaybetti ve bir kişi ağır yaralandı.

Kırıkkale'de korkunç kaza: 1 kişi öldü 1 kişi ağır yaralandı
Yayınlanma:

Olay, Kırıkkale-Kırşehir karayolunun Hayvan Barınağı bölgesinde akşam saatlerinde gerçekleşti.

Kırıkkale'de traktör ve kamyonun karıştığı bir trafik kazası yaşandı. Kazada traktörde bulunan iki kişiden biri hayatını kaybetti, diğer kişi ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Bilgilere göre, N.O. yönetimindeki 06 DGC 409 plakalı kamyon, bankette seyreden İsmail Bostancı'nın kullandığı 71 FK 236 plakalı traktöre çarptı. Traktör, üzerindeki odun yüküyle birlikte çarpmanın şiddetiyle şarampole devrildi. Olayın ihbar edilmesi üzerine, sağlık, itfaiye, polis ve jandarma ekipleri olay yerine yönlendirildi. Sağlık personelleri, traktör sürücüsü İsmail Bostancı'nın hayatını kaybettiğini belirledi. Traktörde sıkışan B.B. (35) ise itfaiye ekipleri tarafından ağır yaralı olarak kurtarıldı ve olay yerindeki ilk müdahalenin ardından hastaneye sevk edildi. Kazadan zarar görmeden kurtulan kamyon sürücüsü ise jandarma tarafından gözaltına alındı. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından Bostancı'nın cenazesi hastane morguna götürüldü. Kazayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.