Kırıkkale'de motosiklet kazası: Yaralı sürücü tek ayakkabısıyla olay yerinden kaçtı

Kırıkkale-Ankara D200 kara yolunda meydana gelen kazada, devrilen motosikletin sürücüsü yaralı halde olay yerinden kaçarken, kazaya karışan otomobildeki iki kişi de yaralandı.

Kırıkkale'de motosiklet kazası: Yaralı sürücü tek ayakkabısıyla olay yerinden kaçtı
Yayınlanma:

Kaza, Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Dinlenme Tesisleri yakınlarında gerçekleşti. Henüz kimliği belirlenemeyen sürücünün kullandığı 06 DZY 448 plakalı motosiklet, kontrolden çıkarak metrelerce sürüklendi ve kullanılamaz hale geldi. Yaralı sürücü, kazanın ardından tek ayakkabısıyla olay yerinden kaçtı. Yol kenarında bulunan kask ve ayakkabının kaçan sürücüye ait olduğu tahmin ediliyor.

Kaza sonrası yolda kalan motosiklete, İ.Y. yönetimindeki 52 AFE 903 plakalı otomobil çarptı. Bu ikinci kazada, sürücü İ.Y. ve yanındaki yolcu yaralandı.

Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, yaralı İ.Y. ve yolcunun ilk müdahalesini yaparak onları hastaneye kaldırdı. Yaralıların durumlarının iyi olduğu bildirildi. Trafik ekipleri, kazanın ardından yolu güvenli hale getirerek trafiği kontrollü bir şekilde tek şeritten devam ettirdi.

Kazaya karışan araçlar, olay yeri incelemesinin ardından çekiciyle otoparka götürüldü. Kaçan motosiklet sürücüsünü bulmak için jandarma ekipleri arama çalışması başlattı.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.