Kırşehir'de şehit aileleri bir araya gelecek

Kırşehir Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, şehit ailelerinin desteklenmesi ve bir araya gelmeleri için yürüttüğü projelerine bir yenisini ekliyor.

Kırşehir'de şehit aileleri bir araya gelecek
Yayınlanma:

Kırşehir Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Mutlu Kılıçaslan, şehit ailelerinin yaşadığı acıyı derinden hissettiklerini belirterek, Avrupa Birliği projelerine odaklandıklarını ve şehit ailelerine manevi destek sağladıklarını vurguladı.

Dernek, 2017 yılından bu yana çeşitli projelerle şehit ailelerini bir araya getirip birlik ve beraberliklerini güçlendirmeye çalışıyor.

'Unutulmayacak Vatan Evlatları', 'Bayrakla Birleşen Şehitlerimiz', 'Şehit Aileleri ve Gönüllüler', 'Vatan Kalesinden Cennete Uçanlar', 'Cennet Vatanın Kutsal Emanetleri' adında 5 proje geliştirdiklerini belirten Kılıçaslan, 6. projeleri olan 'Şehide Dua Emanetine Vefa' 1 Kasım-15 Aralık arasında gerçekleştireceklerini belirtti.

Bu proje kapsamında, şehit aileleri için motivasyon kampı düzenlenecek. Kaplıca ortamında gerçekleşecek olan kamp, şehit ailelerine moral kazandırmanın yanı sıra, dayanışma ve birlik duygularını pekiştirmeyi amaçlıyor. Bu tür etkinlikler, şehitlerimizin emanetleri olan ailelere olan vefanın ve saygının bir göstergesi olarak önem taşıyor.

Dernek, şehit ailelerine destek vermeye devam ederek, onların toplumsal alandaki etkilerini artırmayı ve yaşadıkları acıya bir nebze olsun su serpmeyi hedefliyor. Bu tür inisiyatifler, şehit ailelerinin yanında durmak ve onların her zaman yanlarında olduğunu hissettirmek adına büyük bir önem arz ediyor.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.