Kırşehir'de yüzlerce kişi Filistin için yürüdü!

Kırşehir’de, Kudüs Platformu ve çeşitli sivil toplum örgütlerinin çağrısıyla yüzlerce kişi, Filistinli lider İsmail Heniyye’nin suikast sonucu öldürülmesini protesto etmek amacıyla yürüyüş düzenledi.

Kırşehir'de yüzlerce kişi Filistin için yürüdü!
Yayınlanma:

Ellerinde pankartlarla ve Türk ile Filistin bayraklarıyla yürüyen protestocular, "Kahrolsun İsrail", "Filistin'in Haklı Mücadelesini Destekliyoruz", "Şehitler Ölmez", "Hepimiz Heniyye'yiz" şeklinde sloganlar attı. Anons arabasıyla da halka Filistin'de yaşananlar hakkında bilgi verildi.

ABDULLAH İNCE'DEN SERT AÇIKLAMALAR

Cacabey Meydanı’nda yapılan basın açıklamasında, Kudüs Platformu adına konuşan Abdullah İnce, İsrail'in Filistin’deki eylemlerine dünyanın gözlerini ve kulaklarını kapattığını ifade etti. İnce, "Daracık bir alanda hapsedilmiş 3 milyon insan, bütün insanlığın sessiz bakışları arasında yaşanan soykırımda çaresizce sıranın kendilerine gelmesini bekliyor" dedi.

ULUSLARARASI TOPLUMA ELEŞTİRİLER

Uluslararası toplumun ve Birleşmiş Milletler Konseyi’nin Filistin’deki soykırıma karşı ikiyüzlü bir tavır sergilediğini belirten İnce, "Soykırımın işbirlikçileri mazlumların ahı sonunuz olacak. İşlediğiniz suçlar ise yakanıza yapışacak" diye konuştu.

KIRŞEHİR HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.