Kırşehirli fenomen çoban bu defa da 'Neden Fakirim' adlı videoyla gündem oldu!

Kırşehir'in Akpınar ilçesine bağlı Aşağı Homurlu köyünde çobanlık yapan Aydın Battal, Mahalli İdareler Seçimleri'nde köyünden sadece 29 oy alarak seçimi kaybetmesinin ardından yazdığı sitem dolu şiirle fenomen olmuştu. Şimdi ise "Neden Fakirim" adlı videosuyla sosyal medyada izlenme rekoru kırdı.

Kırşehirli fenomen çoban bu defa da 'Neden Fakirim' adlı videoyla gündem oldu!
Yayınlanma:

Kırşehirli çoban Aydın Battal, seçimlerde aldığı düşük oy oranı sonrası baldızı ve bacanağına yazdığı şiirle dikkatleri üzerine çekmiş, bu şiir sayesinde kısa sürede büyük bir üne kavuşmuştu. Fenomen çoban, bu popülaritesi sayesinde bir dizide üç bölüm için teklif alarak muhtar adayı rolünde oynamıştı.

FENOMEN OLDU

Dizi çekimlerinin ardından hayatının bir bölümü belgesel haline getirilen Aydın Battal, "Neden Fakirim" konulu videosuyla sosyal paylaşım sitelerinde en çok izlenen ve takip edilen isimler arasında yer aldı. Battal, videosunda fakirliğini ve yaşam koşullarını mizahi bir dille anlatarak, kendisinin yüzde 50 maddi, yüzde 50 zihinsel olarak fakir olduğunu söyledi. Ancak hayatın tadını çıkardığını da sözlerine ekledi.

"Benim videolarım dolaşımda. Ben yüzde 50 paradan yana fakirim, yüzde 50 oranda da zihinden fakirim ama hayatın tadını çıkarıyorum" diyen Battal, zenginlerin kendisi gibi hayattan zevk alamayacağını belirtti. "Hayatın tadını alıyorum. Bir zengin benim gibi yaşayıp zevk alamaz. Ben de onlar gibi yaşayıp sanırım hayattan keyif alamam. Ben böyle seviyorum." ifadelerini kullandı.

Battal'ın samimi ve esprili yaklaşımı, sosyal medyada büyük ilgi görerek kısa sürede viral oldu. Kırşehirli çoban, mizahi anlatımı ve içtenliğiyle birçok kişinin gönlünde taht kurdu.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.