Konya'da korkunç olay: Kayınpederini satırla öldüren damat, yakalandı!

Konya'nın Ereğli ilçesinde meydana gelen trajik bir olayda, Nazım M. (damat) kayınpederini evinde satırla vahşice öldürdü. Yakalanan zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Konya'da korkunç olay: Kayınpederini satırla öldüren damat, yakalandı!
Yayınlanma:

Olay, Mehmet Akif Mahallesi'nde yer alan Murat Bildik Sokak üzerindeki bir evde gerçekleşti. Eşiyle yaşamını sürdüren ve evde tek başına olan Cuma Han isimli şahıs, 26 Şubat Pazartesi günü kendi evinde satırla ölü bulundu. Olay yerinde cinayet aleti de ele geçirildi.

CİNAYET İHBARINDA BULUNMUŞ!

Cinayet ihbarında bulunan damat, kayınpederinin kanlar içerisinde yattığını bildirdi.

Bu olayın ardından soruşturma yürüten Ereğli Polis Müdürlüğü ekipleri, cinayeti ihbar eden damadın Nazım M. olduğunu ve Niğde'de ikamet ettiğini belirledi. Araştırmalar, Nazım M.'nin eşinden ayrılma sürecinde olduğunu ve cinayetin işlendiği gece kayınpederi Musa Han ile alkol tükettiğini ortaya çıkardı. Aynı gece sarhoş halde kamu düzenini bozduğu için polis tarafından gözaltına alınan Nazım M.'nin, sabah serbest bırakılmasının ardından eve dönüp acil yardım hattını arayarak kayınpederinin durumunu bildirdiği anlaşıldı.

SATIRLA SALDIRMIŞ!

Polis ekiplerince cinayet şüphelisi olarak yakalanıp sorgulanan Nazım M., başlangıçta suçlamaları reddetse de daha sonra kayınpederiyle alkol aldıklarını ve aralarında çıkan tartışma neticesinde ona satırla saldırdığını itiraf etti.

Olay esnasında evde bulunan B.E. isimli kadın ve M.A. isimli akraba da gözaltına alındı. İfadeleri alındıktan sonra adliyeye sevk edilen Nazım M. mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi, diğer iki şüpheli ise savcılık tarafından serbest bırakıldı.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.