Türkiye'nin en yaşlı insanı Kırıkkale'de hayatını kaybetti!

Türkiye’nin en yaşlı insanı olarak bilinen 117 yaşındaki Arzu Sınıroğlu, Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi’nde tedavi gördüğü sırada yaşamını yitirdi. Kırıkkale'nin Delice ilçesine bağlı Elmalı köyünde yaşayan Sınıroğlu, uzun ömrü ve sağlıklı yaşam tarzıyla tanınıyordu.

Türkiye'nin en yaşlı insanı Kırıkkale'de hayatını kaybetti!
Yayınlanma:

Arzu Sınıroğlu, çevresinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a olan hayranlığıyla da biliniyordu. Hayatının birçok döneminde Cumhurbaşkanı Erdoğan’a olan sevgisini dile getiren Sınıroğlu, 2024 yerel seçimlerinde de sandık başına giderek oy kullanmıştı.

DOĞAL YAŞAM VE SAĞLIK SIRRI

Altı çocuk annesi olan Sınıroğlu, sağlıklı yaşam tarzına olan bağlılığı ve doğal beslenmeye verdiği önemle dikkat çekti. Köy yaşamında doğayla iç içe bir hayat süren Arzu nine, doğal ürünlerle beslenmenin uzun ömrünün sırrı olduğunu sıkça ifade etmişti. 2020 yılında COVID-19’a yakalanmasına rağmen virüsü yenerek sağlıkla taburcu olması da onu daha da dikkat çekici bir figür haline getirdi.

117 YILLIK HAYATA VEDA

Arzu Sınıroğlu, ilerleyen yaşına bağlı sağlık sorunları nedeniyle Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi’nde bir süre tedavi gördü. Ancak yapılan müdahalelere rağmen 117 yıllık ömrüne hastanede veda etti. Arzu nine, doğduğu köy olan Elmalı’da son yolculuğuna uğurlanarak toprağa verildi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.