Yozgat’ta feci kaza! İki araç kafa kafaya çarpıştı…

Yozgat Kayseri karayolunda iki araç kafa kafaya çarpıştı. Kazada üç kişi hayatını kaybederken bir kişi ise ağır yaralandı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yozgat’ta feci kaza! İki araç kafa kafaya çarpıştı…
Yayınlanma:

Yozgat-Kayseri karayolunda meydana gelen trafik kazası, büyük bir üzüntü ve endişe yarattı. Kaza, Gökçekışla köyü yakınlarında gerçekleşti ve bir otomobil ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu üç kişi hayatını kaybetti, bir kişi ise ağır yaralandı.

ÜÇ KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Kazada, Mercedes marka otomobili kullanan Akdemir Adıgözel'in yönetimindeki araç ile Doblo marka hafif ticari aracı kullanan Ahmet Alperen Dolgun'un aracı çarpıştı. Kazada Doblo'nun sürücüsü Ahmet Alperen Dolgun olay yerinde yaşamını yitirirken, diğer otomobil sürücüsü Akdemir Adıgözel ve aynı araçta bulunan Adil Adıgözel ile Menekşe Adıgözel de hayatını kaybetti.

adsiz-tasarim-21.jpg

OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Yaralanan Akdemir Adıgözel ise Yozgat Bozok Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazanın ardından soruşturma başlatıldı ve olayla ilgili detaylı incelemeler sürdürülüyor.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.