Yozgat'ta şebeke suyu patladı: Ortaya muhteşem gökkuşağı manzarası çıktı!

Yozgat'ta devam eden okul inşaatı sırasında bir iş makinası, şehir şebeke suyu isale hattının ana borusunu patlattı. Patlamanın etkisiyle basınçlı su yaklaşık 20 metre yüksekliğe fışkırdı. Oluşan su bulutları, gökyüzünde dikkat çekici bir gökkuşağı oluşturdu.

Yozgat'ta şebeke suyu patladı: Ortaya muhteşem gökkuşağı manzarası çıktı!
Yayınlanma:

Yozgat'ta meydana gelen boru patlaması sonucu metrelerce yükseğe fışkıran su gökkuşağı oluşturdu. Vatandaşlar da bu olayı fırsat bilip gökkuşağının önünde fotoğraf çektirdi.

Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, olay yerine gelerek incelemelerde bulundu ve müteahhit firma yetkililerinden bilgi aldı. Arslan, bu dikkatsizlik nedeniyle firmaya cezai yaptırım uygulanacağını açıkladı. Belediye ekipleri, suyun tamamen boşalmasının ardından boru değişim çalışmalarına başlayacaklarını ve bazı bölgelerde su kesintilerinin yaşanabileceğini belirtti.

su.jpg

"CEZAİ YAPTIRIM UYGULANACAK"

Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, patlamanın şehrin ana boru hattında büyük bir hasara yol açtığını vurguladı. “Suyun yüksekliğinden de anlaşılacağı gibi, buradaki suyun basıncı oldukça yüksek. Müteahhit firmanın dikkatsiz çalışması sonucu, belediyemizin ana boru hattı zarar görmüş. Şu an müdahale edemiyoruz ve tamamen suyun boşalmasını bekliyoruz. Gece de olsa boruyu değiştireceğiz. Bu olay bize büyük bir zarar verdi ve Yozgat'ın önemli bir kesimi susuz kalabilir. Müteahhit firmaya gerekli yaptırımı uygulayacağız" dedi.

yozgat.jpg

"BİRKAÇ GÜN SU KESİNTİSİ YAŞANABİLİR"

Arslan, birkaç gün sürebilecek su kesintileri konusunda vatandaşları uyardı. “Yarın şehrimizde bazı bölgelerde susuzluk yaşayabiliriz. Vatandaşlarımızın bu konuda tedbirli olmaları gerekiyor" şeklinde konuştu.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.