Yozgat'ta şiddetli rüzgar çatıları uçurdu

Yozgat'ta yaşanan şiddetli rüzgarın etkisiyle çok sayıda binanın çatısı uçtu ve çatılardan kopan parçalar, Yozgat-Kayseri karayolu üzerinde trafik akışını olumsuz etkiledi.

Yozgat'ta şiddetli rüzgar çatıları uçurdu
Yayınlanma:

Akşam saatlerinde başlayan şiddetli sağanak yağış ve fırtına, özellikle Çapanoğlu ve Bilal Şahin mahalleleri ile kentin birçok noktasında zarara yol açtı.

Şiddetli rüzgarın etkisiyle uçan çatı parçaları ve kırılan ağaçlar nedeniyle yaşanan olaylarda iki kişi hafif şekilde yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Yağmurun neden olduğu su birikintileri ise bazı yolların göle dönmesine sebep olarak sürücülerin ilerlemesini zorlaştırdı.

Yozgat Belediyesi ve ilgili ekipler, olay yerlerine intikal ederek hasar tespit çalışmalarına başladı ve çatı parçalarının temizlenmesi için çalışmalarını sürdürdü. Yozgat-Kayseri karayolu ise kısa süreliğine çift taraflı olarak trafiğe kapatıldı ancak ekiplerin hızlı müdahalesiyle yol tekrar trafiğe açıldı.

Yaşanan doğal afetlerin ardından vatandaşlar, yetkililerin hızlı ve etkili müdahaleleri sayesinde daha büyük zararların önüne geçildiğini belirterek teşekkür ettiler.

İl genelindeki temizlik çalışmalarının devam ettiği ve vatandaşların güvenliği için gerekli tedbirlerin alındığı bildirildi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.