Yozgat'ta uyuşturucu operasyonu: Tarlada 27 kök kenevir ele geçirildi

Yozgat'ın Boğazlıyan ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, tarlada saksılar içinde ekilmiş 27 kök kenevir bitkisi ele geçirildi.

Yozgat'ta uyuşturucu operasyonu: Tarlada 27 kök kenevir ele geçirildi
Yayınlanma:

Yozgat İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda, uyuşturucu madde kullanan ve satan şahıslara yönelik kapsamlı bir çalışma yürütüldü.

Boğazlıyan Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, K.T. isimli şahsın tarlasında saksılar içine gizlenmiş kenevir bitkileri ektiği tespit edildi. Jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda, saksılarda ve doğrudan toprağa ekilmiş toplam 27 kök kenevir ele geçirildi.

Ele geçirilen kenevir bitkileri imha edilirken, şüpheli K.T. gözaltına alındı ve hakkında soruşturma başlatıldı. Jandarma yetkilileri, uyuşturucu ile mücadele kapsamında benzer operasyonların devam edeceğini belirtti.

Uyuşturucuya karşı yürütülen bu tür operasyonlar, toplum sağlığını koruma ve suçla mücadele açısından büyük önem taşıyor. Yozgat İl Jandarma Komutanlığı, halkın huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla çalışmalarını aralıksız sürdüreceğini vurguladı.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.