ABD Başkanı Joe Biden'a Covid-19 şoku: Biden'ın testi pozitif çıktı

ABD Başkanı Joe Biden'ın Covid-19 testi, Las Vegas'ta yapacağı konuşma öncesinde pozitif çıktı. Beyaz Saray'dan yapılan açıklamaya göre, Biden'ın Covid-19 testi pozitif sonuç verdi.

ABD Başkanı Joe Biden'a Covid-19 şoku: Biden'ın testi pozitif çıktı
Yayınlanma:

81 yaşındaki ABD Başkanı Joe Biden'ın doktoru, Biden'ın burun akıntısı, öksürük ve genel halsizlik gibi semptomlar gösterdiğini belirtti. Semptomların hafif olduğu vurgulanan açıklamada, Biden'ın memleketi Delaware'ye dönerek evinde istirahat edeceği bildirildi.

BELİRTİLER HAFİF

Beyaz Saray Sözcüsü, "Başkan Biden'ın sağlık durumu yakından izleniyor ve gerekli tüm önlemler alınıyor. Başkan, belirtiler hafif olduğu sürece işine evden devam edecek" dedi.

Biden'ın Las Vegas'ta yapacağı konuşma ve diğer planlanan etkinlikler iptal edildi. Beyaz Saray, Başkan'ın tamamen iyileştikten sonra programlarına devam edeceğini belirtti.

Biden'ın Covid-19 testinin pozitif çıkması, halk arasında endişe yaratırken, Beyaz Saray yetkilileri Başkan'ın sağlık durumunun iyi olduğunu ve endişe edilecek bir durum olmadığını vurguladı. Kamuoyuna düzenli olarak Biden'ın sağlık durumu hakkında bilgi verileceği ifade edildi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.