Biden, seçimden çekilme iddialarına nokta koydu

ABD Başkanı Joe Biden, Wisconsin'de düzenlediği seçim kampanyasında, seçim yarışından çekilmesi gerektiği yönündeki baskılar ve kendisiyle ilgili eleştirilere karşı kararlı bir duruş sergiledi.

Biden, seçimden çekilme iddialarına nokta koydu
Yayınlanma:

Biden, özellikle Donald Trump'la yapılan canlı yayın tartışmasının ardından ortaya çıkan spekülasyonlara değinerek, "Seçim yarışından çekilmeyeceğim ve kazanacağım." açıklamasını yaptı.

Biden, insanların verdiği oyların önemini vurgulayarak bazı kişilerin bu gerçeği göz ardı ederek kendisinin çekilmesini istediğini belirtti. Dili sürçen Biden, "Trump'ı 2020'de yeneceğim." diyerek kararlılığını dile getirdi.

Yaşına yönelik eleştirilere ise esprili bir dille yanıt veren Biden, başkanlık dönemindeki başarılarının yaşla ilgili olmadığını ve Trump'ı yenmek için de yaşının engel teşkil etmeyeceğini söyledi. Biden, Trump'ı "en büyük yalancı ve en büyük tehdit" olarak nitelendirerek eleştirdi ve onun hükümlü bir suçlu olduğunu iddia etti.

Biden, "Trump sadece hükümlü bir suçlu değil, aynı zamanda tek başına bir suç dalgası." diyerek Trump'a yönelik sert sözler sarf etti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.