Çin'den Türkiye'ye yeni sefer

Türkiye ile Çin arasındaki ilişkilerin artması iki ülke arasındaki havayolu ulaşımına da yansıdı. Pekin ile İstanbul arasındaki direkt uçuş seferlerinin yanı sıra Guangzhou-İstanbul direkt uçuş rotası da eklendi.

Çin'den Türkiye'ye yeni sefer
Yayınlanma:
Güncelleme:

Çin ulusal havayolu şirketi Pekin'den sonra Güney Çin eyaleti Guangdong'un başkenti Guangzhou'dan da İstanbul'a direkt uçuş başlattı. 28 Haziran Cuma günü itibarıyla ilk seferini yaptı.

Ulusal Çin Medyası CGTN'nin haberine göre China Southern Airlines tarafından başlatılan yeni rotada pazartesi, çarşamba, cuma olmak üzere haftada üç kez hizmet verecek. Guangzhou'dan İstanbul'a uçuş 11 saat, dönüş ise 10 saat sürüyor.

Bu yıl Çin, kendine yönelik turizmin beklediğinden önce başlamasına tanık oluyor. Ülke, transit vize politikasını daha çok sayıda ülkeye yaygınlaştıracak ve bu ülke yolcularını taşıyan başlıca ülkelerden gelen uçuşların sayısını artırarak, giriş ve çıkış prosedürlerini optimize edecek. China Southern Airlines, daha başka uluslararası hava bağlantılarının da yakın gelecekte ilk kez veya yeniden başlatmayı planlıyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.