Elon Musk'tan Biden'ın sağlık durumuyla ilgili yorum geldi

Elon Musk, kasımdaki ABD başkanlık seçimleri öncesinde yapılan bir canlı yayında, ABD Başkanı Joe Biden'ın performansı ve medyanın Biden'ın sağlık durumu hakkında yaptığı açıklamalarla ilgili eleştirilerde bulundu.

Elon Musk'tan Biden'ın sağlık durumuyla ilgili yorum geldi
Yayınlanma:

Musk, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda, Biden'ın yaşına yönelik tartışmalara katılarak medyanın sürekli aynı bilgiyi tekrarladığını ve bunun rahatsız edici olduğunu belirtti. ABD medyasının Biden'ın sağlık durumunun iyi olduğunu belirten açıklamalarının toplandığı bir videoyu yayınlayan Musk, "Medyanın neredeyse tamamının aynı yalanı aynı kelimelerle tekrar etmesi rahatsız edici." dedi.

Musk, "Eski haberler sadece sahte değil, aynı zamanda orijinal olmayan şekilde sahte! Gerçeği bilmek istiyorsanız, X'te kalın." şeklinde de paylaşımda bulundu.

27 Haziran gecesi CNN'de gerçekleşen ilk canlı yayın tartışması sonrasında Biden'ın performansı geniş çapta eleştirilmiş, özellikle sağlık durumuyla ilgili endişelerin artmasına yol açmıştı. Bu durum, Biden'a destek veren bazı medya kuruluşlarının ve Demokrat Parti içinden bazı kişilerin Biden'ın başkanlık yarışından çekilmesi gerektiği çağrılarına yol açmıştı. Biden ise sağlık durumunun eskisi gibi olmadığını kabul ederek yarıştan çekilmeyeceğini açıklamıştı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.