Elon Musk'tan Yusuf Dikeç'in annesine övgü

2024 Paris Olimpiyatları'nda gümüş madalya kazanan milli atıcımız Yusuf Dikeç, annesiyle paylaştığı bir fotoğraf sonrası sosyal medyada gündem oldu. Fotoğrafın altına yapılan olumsuz yorumlar üzerine X'in sahibi Elon Musk, Dikeç'in annesine destek vererek, "Anne hem kalkan hem kılıçtır" dedi.

Elon Musk'tan Yusuf Dikeç'in annesine övgü
Yayınlanma:

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nda dikkat çeken sporculardan biri olan Yusuf Dikeç, eli cebinde yaptığı atışla Türkiye'ye gümüş madalya kazandırarak dünya çapında adından söz ettirdi. Sıra dışı atış tarzı ve performansı ile gündemden düşmeyen Dikeç, 4 Ağustos'ta açtığı resmi X hesabında sık sık ünlülerle etkileşimde bulunuyor.

PAYLAŞIMINA GELEN TEPKİLER

Dikeç'in, annesiyle birlikte "En değerlim" notuyla paylaştığı fotoğraf, sosyal medyada bazı kullanıcılar tarafından eleştirildi. Bir kullanıcı, fotoğrafın altına "Maalesef rezil olduk dünyaya. Keşke annenizi paylaşmasaydınız" diyerek annesinin başörtüsünden duyduğu rahatsızlığı dile getirdi. Diğer bazı kullanıcılar da 'sil şunu', 'Avrupa'ya küçük düştük' gibi yorumlar yaparak tepkilerini gösterdi. Ancak, birçok kullanıcı bu yorumlara karşı çıkarak destek mesajları verdi.

ELON MUSK'TAN ANLAMLI MESAJ

Yapılan olumsuz yorumlara kayıtsız kalmayan Elon Musk, Dikeç'in paylaşımına destek vererek, "Hayat savaşında anne hem kalkan hem kılıçtır. Varlığıyla korur, inancıyla güçlendirir, kendi savaşlarınızı cesaretle vermenizi öğretir. Ve siz olimpiyatlarda cesaretle, üstün bir isabetle mücadele ettiniz. Sizin gibi inanılmaz yetenekli bir insanı getirdiği için ona büyük saygı duyuyorum," ifadelerini kullandı. Musk'ın bu yorumu, Dikeç ve annesine destek olarak büyük beğeni topladı.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.