Filistin'de onlarca kişi daha yaşamını yitirdi!

İsrail askerlerinin işgal altındaki Batı Şeria'nın Cenin kentine düzenlediği baskında yaralanan Filistinli genç Muhammed Ebu Hicab'ın hayatını kaybetmesiyle, son 24 saatte öldürülen Filistinlilerin sayısı 14'e ulaştı.

Filistin'de onlarca kişi daha yaşamını yitirdi!
Yayınlanma:

Hastane kaynaklarından alınan bilgiye göre, dünkü baskın sırasında yaralanan Ebu Hicab, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Filistin Sağlık Bakanlığı, Cenin'deki Eş-Şarki Mahallesi'nde iki aracın vurulduğu ve saldırıda 5 Filistinlinin öldüğünü, çok sayıda kişinin de yaralandığını açıkladı.

SON 24 SAATTE 14 FİLİSTİNLİ HAYATINI KAYBETTİ

Son 24 saat içinde Batı Şeria'nın çeşitli bölgelerinde düzenlenen baskın ve saldırılarda toplam 14 Filistinli hayatını kaybetti. İsrail'in Gazze Şeridi'ne saldırı başlattığı 7 Ekim 2023'ten bu yana, işgal altındaki Batı Şeria ve Doğu Kudüs'te Filistinlilere yönelik gözaltı, baskın ve saldırılarda artış gözlemleniyor.

7 Ekim'den bu yana, İsrail askerleri ve Filistin topraklarını gasbeden İsraillilerin saldırılarında 620 Filistinli hayatını kaybetti, 5 binden fazla Filistinli ise yaralandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.