İsrail dehşeti son bulmuyor: Gece boyu saldırılar devam etti!

İsrail ordusu, Gazze Şeridi'ne yönelik gece boyu süren saldırılarını sürdürdü. Saldırılar sonucunda çok sayıda Filistinli hayatını kaybetti, birçok Filistinli de yaralandı.

İsrail dehşeti son bulmuyor: Gece boyu saldırılar devam etti!
Yayınlanma:

Saldırılarının 248. gününde İsrail, hava, kara ve deniz unsurlarını kullanarak Gazze Şeridi'ne saldırmaya devam etti. Refah kentinin güneyinde bulunan farklı bölgelere İsrail topçu birliklerinin yoğun saldırıları düzenlendi. Bu saldırılarda birçok kişi hayatını kaybetti ve çok sayıda kişi yaralandı.

EŞ ZAMANLI SALDIRILAR DÜZENLENDİ

Gazze'nin doğusundaki Şucaiyye Mahallesi'nde bir İsrail savaş uçağının vurduğu evde ise 2 Filistinli yaşamını yitirdi.

Aynı anda Deyr el-Belah ve Ebulacin kentlerine karadan top atışlarıyla eş zamanlı hava saldırıları düzenleyen İsrail savaş uçakları, saldırılarında ölü ve yaralılar olduğunu bildirdi.

İsrail hücumbotları, Gazze kentinin kıyılarına yoğun ateş açarken, İsrail topçuları da Gazze kentinin Ez-Zeytun ve Tel el-Hava mahallelerini vurdu.

Gazze'deki Sağlık Bakanlığı, dün yaptığı açıklamada, İsrail'in 7 Ekim'den bu yana Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda en az 15 bin 517'si çocuk, 10 bin 279'u kadın olmak üzere 37 bin 84 Filistinlinin öldürüldüğünü, 84 bin 494 Filistinlinin yaralandığını bildirmişti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.