İsrail katliamı sürdürüyor: 29 Filistinli daha yaşamını yitirdi!

İsrail ordusu, Gazze Şeridi'nde son günlerde yoğunlaşan saldırılarına devam ediyor. Yerel kaynaklardan alınan bilgilere göre, İsrail ordusu Gazze'nin çeşitli bölgelerine hava ve kara saldırıları düzenledi. Saldırılar sonucunda en az 29 Filistinli yaşamını yitirdi.

İsrail katliamı sürdürüyor: 29 Filistinli daha yaşamını yitirdi!
Yayınlanma:

İsrail savaş uçakları ve topçu birlikleri, Gazze'nin farklı bölgelerini hedef alırken, özellikle Şucaiyye Mahallesi, Refah ve Gazze'nin orta kesimlerindeki çatışmalar şiddetleniyor.

Refah kentinde ve Şucaiyye Mahallesi'nde yoğunlaşan kara saldırılarında onlarca Filistinli hayatını kaybetti. İsrail ordusu, Hamas'ın silahlı gruplarına yönelik operasyonlarını sürdürüyor ve çok sayıda altyapıyı hedef alıyor.

Saldırıların ardından sağlık kaynakları, İsrail'in hedef aldığı bölgelerdeki can kaybını ve yaralanmaları bildiriyor. Han Yunus kentinin doğusundaki Beni Süheyla beldesinde, Rıdvan ailesine ait bir evin hedef alınması sonucu 2 Filistinli ölürken, bir kadın yaralandı.

Gazze'deki durumun giderek kötüleştiği bildirilirken, uluslararası toplumdan şiddetin sona erdirilmesi çağrıları yükseliyor. Filistinli direniş güçleriyle İsrail ordusu arasında zaman zaman şiddetli çatışmalar yaşanırken, sivil yerleşim birimlerine yönelik saldırılar devam ediyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.