Kamala Harris ve Donald Trump münazarasının ardından Harris ikinci münazara için istekli, Trump çekingen

ABD başkanlık seçimleri yaklaşırken, Demokratların başkan adayı Kamala Harris ve Cumhuriyetçilerin adayı Donald Trump arasındaki münazara çekişmeli bir hal aldı. Dünkü canlı yayın tartışmasının ardından, Harris'in kampanya ekibi ikinci bir tartışma programına hazır olduklarını açıkladı. Öte yandan, Trump, Harris’i yenmiş olduğunu ve yeni bir tartışmaya gerek duymadığını belirtti.

Kamala Harris ve Donald Trump münazarasının ardından Harris ikinci münazara için istekli, Trump çekingen
Yayınlanma:

ABC News kanalında gerçekleşen tartışmada, Harris ve Trump çeşitli konularda görüşlerini açıkladı. Tartışmanın ardından Harris’in kampanya direktörü Jen O'Malley Dillon, Harris’in Trump’a karşı net bir üstünlük sağladığını savundu. Dillon, “İnsanlar bu akşam gördü ve Ekim ayında yapılacak ikinci tartışmada da benzer bir performans sergileyeceğiz. Başkan Yardımcısı Harris ikinci tartışmaya hazır. Peki ya Donald Trump?” şeklinde yorumda bulundu.

Trump ise Truth Social'daki hesabından yaptığı açıklamada, “Boks dünyasında bir boksör dövüşü kaybettiğinde tekrar dövüşmek istiyorum diye bağırır. Bu tartışma da öyle geçti. Harris dün akşam fena halde yenildi. Şimdi neden tekrar rövanş isteyeyim ki?” dedi. Trump, Fox News kanalına da açıklamalarda bulunarak, tartışmada Harris’i net bir şekilde yendiğini ve yeni bir tartışma önerisine sıcak bakmadığını ifade etti.

Harris ve Trump arasındaki ilk tartışma, iç politika, ekonomi, dış politika ve kürtaj gibi konuları kapsayan kapsamlı bir görüş alışverişi oldu. Şu an için ikinci bir tartışma olup olmayacağı belirsizliğini koruyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.