Korkunç görüntülere şahit olan kadın ilk kez konuştu: İki kadın ölü geyiği çiğ çiğ yedi!

Kanada'da bir kadın, ilginç görüntüleri kamera kaydına aldı. Görüntülerde, geyik leşi yiyen üstsüz iki kadın şoka uğrattı. Korku filmlerini aratmayan görüntüler, büyük dikkat çekti.

Korkunç görüntülere şahit olan kadın ilk kez konuştu: İki kadın ölü geyiği çiğ çiğ yedi!
Yayınlanma:

Kanada'da Powell Nehri yakınlarında yaşayan Corinea Stanhope, kamera kayıtlarını izlediğinde hayatının şokunu yaşadı. Arazisine yerleştirdiği kamerada rastladığı görüntülerle korku filmini aratmayan nitelikteydi.

Stanhope, arazisine yırtıcı hayvanları gözlemlemek için kamera yerleştirdi. Büyükbabasıyla kamera görüntülerini inceleyen Stanhope, iki üstsüz kadının geyik cesedi yediklerini gördü.

geyik-lesi.jpg

Mirror'da yer alan habere göre kayıtlarda, bakımsız ve solgun saçlı yarı çıplak iki kadının ölü geyiğin üzerine çömelmiş olduğu görülüyor.

Stanhope, at beslediği için hayvanları adına tedirgin olduğunu belirtti.

"MİDE BULANDIRICI"

Corinea, yaşadığı bu ilginç olayı şu sözlerle aktardı: "Gün batımından on dakika sonra geldiler. Peruk takmışlar gibiydi ve dağınık bir görüntüleri vardı. Birinin peruğunun altında sarı saçları var gibiydi.

geyik-lesi-yediler.jpg

Fotoğraflardan anlayamazsınız ama kadınlardan biri toynağı tam ağzına götürdü. Onu öpüyor muydu, yoksa yiyor muydu bilmiyorum ama çürüme aşamasındaki bir leşe bu kadar yakın temas kurması mide bulandırıcı. Belki saygılarını sunuyorlardı ama yarı çıplaklardı."

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.