Trump’ın seçim kampanyasında silah sesleri

Cumhuriyetçi başkan adayı Donald Trump'ın seçim kampanyası sırasında Florida'da bulunduğu alanda silah sesleri duyuldu. Kampanya ekibi, Trump’ın güvende olduğunu ve olaydan zarar görmediğini bildirdi.

Trump’ın seçim kampanyasında silah sesleri
Yayınlanma:

Eski ABD Başkanı Donald Trump’ın kampanya ekibi, Florida'da West Palm Beach yakınlarında pazar öğleden sonra silah sesi duyulduğunu açıkladı. Olayın ardından Trump’ın güvende olduğu ve herhangi bir tehlike altında bulunmadığı belirtildi.

STEVEN CHEUNG: "TRUMP GÜVENDE"

Trump’ın kampanya iletişim direktörü Steven Cheung, olaya ilişkin yaptığı açıklamada, "Başkan Trump, civardaki silah sesleri duyulduktan sonra güvende. Şu anda başka ayrıntı yok" ifadelerini kullandı. Olayın ayrıntılarına dair henüz ek bilgi paylaşılmadı.

NEW YORK POST: İKİ KİŞİ BİRBİRİNE ATEŞ AÇTI

New York Post’un haberine göre, silah sesleri Trump'ın golf kulübünün dışından geldi ve iki kişinin birbirine ateş açtığı kaydedildi. Trump’ın olayla hiçbir şekilde bağlantısının bulunmadığı ve herhangi bir tehlike içinde olmadığı vurgulandı.

TRUMP DAHA ÖNCE SUİKAST GİRİŞİMİNE UĞRAMIŞTI

Donald Trump, 13 Temmuz’da Pennsylvania’da düzenlenen bir miting sırasında bir suikast girişimine maruz kalmıştı. Bu olayda Trump, kulağından aldığı yara ile kurtulmuştu. Bu son olay, Trump’ın güvenliğinin tekrar gündeme gelmesine neden oldu.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.