Türk mafyasına ait villalar açık artırmada

Belçika'da, Türk mafyasına bağlı olarak el konulan iki Versace tarzı villa açık artırma ile satışa sunulacak.

Türk mafyasına ait villalar açık artırmada
Yayınlanma:

Villalar, Belçika’nın ikinci büyük kenti Anvers’te yer almakta. Altın kaplama eşyalar, pahalı mozaikler, yüzme havuzu, fitness salonu ve geniş bahçelerle donatılmış olan villalarda, lüks her detayda kendini gösteriyor. Ayrıca, Türk bayrağı ile süslenmiş bir toplantı odasında 'baba' için özel olarak yapılmış bir taht da bulunuyor.

050924-belcika-mayfa-villa3-1024x683.jpg

Bu villalar, Türk mafyasıyla bağlantısı belirlenen girişimcilere ait. Bir villa 5,5 dönüm, diğeri ise 10 dönüm arazide yer alıyor. 19 Kasım’da yapılacak açık artırmada, villaların her biri 680 bin avrodan (yaklaşık 25 milyon 840 bin lira) satışa çıkarılacak. Potansiyel alıcılar, 11 Eylül, 12 Ekim ve 5 Kasım tarihlerinde villaları ziyaret edebilecek.

050924-belcika-mayfa-villa4-1024x683.jpg

Belçika hükümeti, daha önce 'istenmeyen ziyaretçiler' tarafından sık sık kullanılan bu villaları satın alacak kişilerin yaşayabileceği olası sorunlardan sorumlu olmayacağını açıkladı.

050924-belcika-mayfa-villa2-1024x683.jpg

Geçen yıl, Belçika maliyesi yasadışı suç örgütlerinden el konulan 51,6 milyon avro değerindeki gayrimenkul ve 20 milyon avro değerindeki araç ve mücevher gibi değerli eşyaları satış sunmuştu.

Fotoğraf: finimmoweb.be

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.