Ali Çetin: KIRSİAD Kırşehirlilerin TÜSİAD'ı olacak

Kırşehirli Sanayici ve İş İnsanları Derneği (KIRSİAD), ilk genel kurulunu gerçekleştirdi. Kurucu Başkan Anadolu Gazetesi Sahibi Ali Çetin üyelerin tamamının oyunu alarak başkan seçildi.

Ali Çetin: KIRSİAD Kırşehirlilerin TÜSİAD'ı olacak
Yayınlanma:
Güncelleme:

Kırşehirli sanayici ve iş insanlarını tek bir çatı altında toplamayı hedefleyen Kırşehirli Sanayici ve İş İnsanları Derneği (KIRSİAD), ilk genel kurulunu gerçekleştirdi. Divan Başkanlığını Kırşehirli Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Hilmi Gökçınar’ın yaptığı genel kurulda kurucu Başkan Anadolu Gazetesi Sahibi Ali Çetin üyelerin tamamının oyunu alarak başkan seçildi.

ali-cetin-005.jpg

ÇETİN: KIRŞEHİRLİLER KATMA DEĞER VE İSTİHDAM OLUŞTURUYOR

Kırşehirli Sanayici ve İş İnsanları Derneği (KIRSİAD) Başkanı Ali Çetin Genel Kurulda yaptığı konuşmada, “Ankara başta olmak üzere Türkiye’nin her yerinde, iş insanlarımız faaliyet göstermektedir. Türk ekonomisine ciddi katkılar sağlayan, Kırşehirli iş inşalarımızı tek çatı altında toplamayı amaçlıyoruz. Önemli sayıda istihdam sağlayan, katma değer üreten saygın ve başarılı iş insanlarımızı Kırşehirlilerin TÜSİAD’ı olacak KIRSİAD çatısı altında toplayarak Türkiyemize daha faydalı olmayı amaçlıyoruz. Bu nedenle Türkiye’nin neresinde faaliyet gösterirse göstersin Kırşehirli sanayici ve iş insanlarımızı birbirleriyle tanıştırmak ve iş imkanı sağlayarak katma değer üretmelerinde, Kırşehirlilerin öncü bir rol oynamasını istiyoruz. KIRSİAD üyeleri Kırşehirlilerin ve Türkiye’nin yüz akı olmaya devam edecektir” ifadelerini kullandı.

hilmi-gokcinar-012.jpg

GÖKÇINAR: KIRSİAD KIRŞEHİRLİLERİN YÜZ AKI OLACAKTIR

Kırşehirli Dernekler Federasyonu (KIR-FED) Genel Başkanı Hilmi Gökçınar KIRSİAD Genel Kurulunda yaptığı konuşmada, “Kırşehirlilerin Ankara’da ki ağırlığı ve lobi faaliyetleri her geçen gün daha da güçleniyor. Nitelikli, başarılı ve itibarlı Kırşehirliler, federasyon ve bağlı derneklerde bir araya gelerek her geçen gün varlıklarını daha güçlü bir şekilde hissettiriyorlar. KIRSİAD bu anlamda Kırşehirlilerin yüz akı olacaktır. Kırşehirli sanayici ve iş insanlarımızın tek çatı altında toplamaya hedefleyen KIRSİAD, katma değer üreten sanayici ve iş insanı hemşerilerimizin tanışmasını, kaynaşmasını ve birlikte iş yapma kültürünü hayata geçirmelerini sağlayacaktır. Türkiye için katma değer oluşturan ve istihdam sağlayan sanayici ve iş insanlarımız KIRSİAD çatısı altında güçlü bir lobi oluşturacaklardır. Bu lobi Kırşehir’imiz için, hemşerilerimiz için ve ülkemiz için çok faydalı olacaktır” dedi.

orhan-aydin-001.jpg

AYDIN: KIRSİAD KIRŞEHİR BİRLİĞİNE KATKI SAĞLAYACAK

Kırşehirliler Derneği (KIR-DER) Genel Başkanı Orhan Aydın da “KIRSİAD’ın kurulmuş olması bizler için çok önemli. Kırşehirlilerin birlikteliğine katkı sağlayacağından şüphem yoktur. Bizlerde bu birliğe dernek olarak elimizden gelen desteği vereceğiz” dedi.

GENEL KURULA YOĞUN KATILIM OLDU

Gerçekleşen Genel Kurula; Levent Akçakoca, Hakan Aslan, Fahri Baysal, Hasan Yiğit, Kaan Badem, Ekrem Tunç, Mustafa Düger, Cihan Doğan, Hacı Yakup Saylam, Ahmet Oruç, Turan Yıldırım, Kani Araz, Hasan Ardıç,Baran Baysal, Orhan Aydın, Mehmet Canavar, Hakan Coşkun, Abdullah Çavuş, Habibe Çögen, Yusuf Demirtaş, Selami Genel, Karaca Karakaş, Mehmet Kaya, Nuri Genel, Zekeriya Keçilioğlu, Hakan Kılıç, Serhat Kurnaz, Celal Kaya,  Mehmet Mert Mahmutoğlu, Soner Öğülmüş, Merve Özer, Hasan Seçer, Erhan Sun, Sultan Şahin, Ozan Tolu, Kadir Yılmaz, Emine Ardıç katılım sağladılar.

kirsiad.jpg

Yönetim Kurulu Asil Üyeler: Ali Çetin, Levent Akçakoca, Hacı Yakup Saylam, Abdullah Çavuş, Fahri Baysal, Cihan Doğan, Kaan Badem, Hasan Ardıç, Turan Yıldırım, Baran Baysal, Hakan Kılıç

Yönetim Kurulu Yedek Üyeler: Ekrem Tunç, Mustafa Düğer, Karaca Karakaş, Celal Kaya, Mehmet Kaya, Hakan Coşgun, Mehmet Canavar, Serhat Kurnaz, Soner Öğülmüş, Emine Ardıç

Denetim Kurulu Asil Üyeler: Hasan Seçer, Sultan Şahin, Yusuf Demirtaş.

Denetim Kurulu Yedek Üyeler: Selami Genel, Erhan Sun, Kadir Yılmaz

Üst Kurul Asil Üyeler: Hasan Yigit, Hakan Aslan, Cihan Doğan, Kaan Badem, Celal Kaya

Üst Kurul Yedek Üyeler: Hasan Ardıç, Mustafa Düger, Mehmet Kaya, Hakan Coşgun, Ahmet Oruç

Ali Çetin: KIRSİAD Kırşehirlilerin TÜSİAD'ı olacak

Ali Çetin: KIRSİAD Kırşehirlilerin TÜSİAD'ı olacak

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.