'Altın günü' yapanlar dikkat! Bu haberi mutlaka okuyun...

Vatandaşların birikim yapmak için uyguladığı yöntemlerden biri olan 'altın günü' bu sefer kabusa dönüştü. Denizli'de altın günü düzenlediği iş arkadaşlarının evinde tespit yapan kadın, 1,2 milyonluk altın çaldı!

'Altın günü' yapanlar dikkat! Bu haberi mutlaka okuyun...
Yayınlanma:

Denizli’nin Pamukkale ilçesine bağlı Pınarkent Mahallesi'nde akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. 2 Ekim 2023 tarihinde meydana gelen hırsızlık olayının aydınlatılması için Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri geniş çaplı çalışma yaptı.

Mehmet K. ve eşinin 10 yıllık birikimleri olan 700 bin liralık ziynet eşyasını çalarak kayıplara karışan şüphelinin yakalanması için Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından titiz bir operasyon yürütüldü. Çalışma sonucu, hırsızlık olayını S.A. adlı kadının yaptığı tespit edildi.

ANAHTARLARI KOPYALADI

'Altın günü' adı verilen operasyonla yakalanan şüphelinin ikametinde aramalar yapıldı. Mehmet K.'nın evinden çalınan 700 bin liralık altının yanı sıra aynı mahallede 2022 yılında yaşanan ve yine Mehmet K. ile aynı iş yerinde çalışan bir başka mağdurun çalınan 500 bin lira değerindeki ziynet eşyaları da ele geçirildi.

İADEYİ ZİYARETTE HAİN PLAN YAPILDI

Gözaltına alınan S.A'nın, aynı iş yerinde birlikte çalıştıkları mağdurları altın günü düzenleyerek evine davet ettiği anlaşıldı. Kendisinin de iadeyi ziyarete gittiği evlerde iş arkadaşlarının altınlarına yönelik yer tespiti yaptığı belirlenen S.A., iş yerinde çalıştığı esnada mağdurların çantalarından habersizce ev anahtarını alıp kopyalatmış.

Farklı günlerde iş yerinden birkaç saat izin alarak tespit çalışmaları yapan S.A.'nın evlere giderek altınlarını çaldığı ortaya çıktı.

Çaldığı 1 milyon 200 bin lira değerindeki altınların bir bölümünü evinde gizleyen S.A.'nın hırsızlık olayında şüphe bırakmadığı anlaşıldı.

Jandarmadaki sorgusunun ardından adli makamlara sevk edilen şüpheli kadın S.A., mağdurların zararlarını karşılaması nedeniyle adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.