Benzin ve motorine büyük indirim

Araç sahiplerini sevindirecek haber geldi. Akaryakıt istasyonlarında tabelalar bu defa aşağı yönlü güncellenecek. Benzin ve motorinin litre fiyatına büyük indirim geliyor.

Benzin ve motorine büyük indirim
Yayınlanma:

Brent petrol fiyatının 73 dolar seviyelerine gerilemesinin ardından araç sahiplerini sevindirecek haber geldi. Akaryakıt istasyonlarındaki tabelalar aşağı yönlü güncellenecek. Sektör temsilcilerinden edinilen bilgiye göre, benzin ve motorinin litre fiyatında büyük indirim olacak.

22 Ekim Salı gününden geçerli olmak üzere benzinin litre fiyatına 1 lira 87 kuruş, motorinin litre fiyatına ise 1 lira 65 kuruş indirim gelmesi bekleniyor. Otogazda (LPG) ise fiyat değişikliği beklenmiyor.

Son zamlarla birlikte benzin 45 lirayı, motorin ise 44 lirayı aşmıştı. İndirimin pompaya yansımasının ardından akaryakıt fiyatlarının yeniden 42-43 lira seviyelerine gerileyeceği tahmin ediliyor.

ANKARA'DA AKARYAKIT FİYATLARI NE KADAR?

Ankara'da güncel akaryakıt fiyatları şöyle: Benzin 45.09 TL, motorin 44.07 TL, otogaz 25.14 TL

İndirimin ardından Ankara'da benzinin litresinin 43 lira 22 kuruşa, motorinin ise 42 lira 42 kuruşa satılması bekleniyor. Akaryakıt fiyatları il, ilçe ve bayiler arasında farklılık gösterebiliyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.