Bu market 5 litrelik ayçiçek yağında indirime gidiyor! Yağın fiyatı şoke etti!

Ünlü zincir marketlerde 5 litrelik ayçiçek yağının fiyatı 240-290 lira arasında değişim gösteriyor. Tarım Kredi Kooperatif Marketleri 5 litrelik Ayçiçek yağında indirime gidiyor. Bu indirim yalnızca 3 gün sürecek.

Bu market 5 litrelik ayçiçek yağında indirime gidiyor! Yağın fiyatı şoke etti!
Yayınlanma:

Son yıllarda artan temel gıda fiyatları vatandaşların zor durumda bırakıyor. Bu yüzden birçok vatandaş ünlü zincir marketlerdeki indirimi takip ediyor. Özellikle vatandaşlar yağ, şeker, un, peynir gibi temel gıda ürünlerinin indirim haberlerini takip ediyorlar.

Eylül ayının son indirim fırsatları geldi. Tarım Kredi Kooperatif Marketleri 5 litrelik Ayçiçek yağında indirime gidiyor. Bu indirim yalnızca 3 gün sürecek.

Tarım Kredi Marketleri, eylül ayının belki de son indirim kampanyası olacak 5 litrelik Ayçiçek yağını 3 gün boyunca indirimli fiyattan satışa sunacak. Uygun fiyatlı ürünleri ile gündeme gelen Tarım Kredi Marketleri son zamanlarda en çok tercih edilen marketler arasında bulunuyor.

5 LİTRELİK AYÇİÇEK YAĞININ FİYATI ŞAŞIRTTI!

Eylül ayının sonuna doğru Tarım Kredi Marketleri 3 gün boyunca devam edecek. 5 litrelik ayçiçek yağının indiriminin detaylarını paylaştı. Tarım Kredide 5 litre Ayçiçek yağı 195 TL'den satılacak. Tarım Kredi Market ve TMO markalı Ayçiçek yağı ürünlerinde indirimli fiyatlar geçerli olacak.

Diğer ünlü zincir marketlerde 5 litrelik ayçiçek yağının fiyatı 240-290 lira arasında değişiyor.

TERAYAĞI DA İNDİRİME GİRECEK!

Tarım Kredi Kooperatif marketleri ayrıca 4 Ekim tarihine kadar sürecek tereyağı indiriminin detaylarını paylaştı. 1 kg Tarsus tereyağı satış fiyatı 269,90 TL'ye indi. İndirimler Tarım Kredi Market mağazalarında olmaktadır. Ayrıca bu ürünlerin stoklarının sınırlı olduğunu belirtelim.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.