KIRSİAD’dan kadın girişimcilere tam destek: AHİ Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi Kuruldu

Başkanlığını Ali Çetin’in yaptığı Kırşehirli Sanayici ve İş İnsanları Derneği (KIRSİAD) yönetimi ve üyelerinin öncülüğünde AHİ Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi 1 Şubat 2023 Tarihinde Ankara Ticaret Odası’na kuruluş kaydını yaptırdı.

KIRSİAD’dan kadın girişimcilere tam destek: AHİ Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi Kuruldu
Yayınlanma:
Güncelleme:

Ankara’da faaliyet gösterecek olan kooperatif, KIRSİAD Üyesi İş İnsanı Gülcan Şimşek Çavuş’un başkanlığında kuruldu. Kooperatifin kuruluş sözleşmesine Ankara Ticaret Sicil Müdürlüğü’nde imzalar atıldı. Kooperatifin kurucu üyeleri arasında; KIRSİAD Denetim Kurulu Başkanı Sultan Şahin, Kırşehirli Dernekler Federasyonu Kadın Kolları Başkanı Nermin Hendek de yer aldı.

Kırşehirli Sanayici ve İş İnsanları Derneği (KIRSİAD) Başkanı Ali Çetin, AHİ Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi’nin kurulmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Kurucuları tebrik eder başarılarının artarak devam etmesini dilerim. Kadınlarımızın öncülüğünde kurulan bu önemli teşebbüsün çalışmalarına her zaman katkı sunmak görevlerimiz arasındadır. KIRSİAD olarak kadınlarımızın iş hayatının her alanında olmasını yürekten destekliyoruz” dedi.

ekran-resmi-2023-02-02-10-22-16.jpg

Kooperatif kurucu kadrosunda yer alan isimler şöyle; Gülcan Çavuş iş insanı, Nilay Altun muhasebe müdürü, Şükriye Canpolat vergi müfettişi, Sultan Şahin mühendis iş insanı KIRSİAD Denetim Kurulu Başkanı, Sibel Yurteri proje yazım uzmanı, Mehtap Mert KIRSİAD Halkla İlişkiler Sorumlusu, Nermin Hendek Kırşehirli Dernekler Federasyonu Kadın Kolları Başkanı, Filiz Erkoca ASULA Kadın Kooperatifi Kurucusu Kooperatifçilik Uzmanı Proje Koordinatörü ve Abdullah Çavuş Kırşehirli Dernekler Federasyonu ve KIRSİAD Başkan Yardımcısı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.