kooperatifpazari.com sitesi açıldı!

Anadolu Ahileri Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifleri Üst Birliği Başkanı Gülcan Şimşek Çavuş, kooperatifpazari.com internet sitesine ilişkin, Biz Anadolu Ahileri Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifleri Üst Birliği olarak, sosyal sorumluluk duygumuzdan hareketle internet ortamında e-Pazar sitesi (kooperatifpazari.com) oluşturduk." dedi.

kooperatifpazari.com sitesi açıldı!
Yayınlanma:

Anadolu Ahileri Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifleri Üst Birliği Başkanı Gülcan Şimşek Çavuş, dünyada birçok ülkede kalkınmaların kooperatifler sayesinde tamamlandığını söyledi.

Türkiye Kooperatifçilik Stratejisi ve Eylem Planı’nda da kooperatifler yolu ile kalkınmaya büyük önem verildiğini belirten Çavuş, üreten kooperatiflerin ürünlerine aracı kullanmaksızın doğrudan tüketiciye ulaştırılmasında ciddi problemler ortaya çıktığına işaret etti.

Çavuş, kooperatifpazari.com internet sitesine ilişkin, şunları kaydetti:

“Biz Anadolu Ahileri Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifleri Üst Birliği olarak, sosyal sorumluluk duygumuzdan hareketle internet ortamında e-Pazar sitesi (kooperatifpazari.com) oluşturduk. Web sitemizde başlangıçta kooperatiflerin logoları altında faaliyetleri, ürünleri konusunda bilgiler verilecek, ürünlerinin resimleri paylaşılacaktır. Kooperatif pazarını ziyaret ederek, ürünlerden almak isteyenler doğrudan kooperatif başkanı veya yetkilisine yönlendirilecektir. Bu işlemlerden kaynaklı aracılık hizmetlerimiz tamamen ücretsizdir. Tüm kooperatiflerimize hayırlı pazarlar, bol kazançlar diliyoruz.”

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.