Motorine indirim, otogaza zam!

Brent petrol fiyatlarındaki dalgalanma ve döviz kurlarındaki hareketlilik, akaryakıt fiyatlarında değişikliklere yol açmaya devam ediyor. Son dönemde petrol fiyatlarında yaşanan düşüş, akaryakıtta indirimler getirdi.

Motorine indirim, otogaza zam!
Yayınlanma:

Benzin fiyatlarına uygulanan 1 lira 45 kuruşluk indirimin ardından, motorin fiyatlarında da güncelleme yapıldı. Motorin grubunda 78 kuruşluk bir indirim pompa fiyatlarına yansıdı. Ancak otogazda (LPG) fiyat artışı yaşandı ve litre başına 42 kuruş zam yapıldı.

BENZİN VE MOTORİN FİYATLARINDA İNDİRİM

Brent petrol fiyatlarındaki düşüş eğilimi devam ederken, döviz kurlarındaki değişikliklerle birlikte akaryakıt fiyatları da yeniden şekilleniyor. Benzine yapılan 1 lira 45 kuruşluk indirimin ardından, motorine de 78 kuruşluk bir indirim geldi. Bu indirimler, pompa fiyatlarına yansıyarak tüketicilere rahatlama sağladı.

LPG FİYATLARINA ZAM GELDİ

Öte yandan, LPG fiyatlarında ise artış yaşandı. Son güncellemeye göre otogaza 42 kuruş zam yapıldı. Peki, bu değişiklikler sonrasında benzin, motorin ve LPG fiyatları ne kadar oldu?

Ankara güncel akaryakıt fiyatları

- Benzin: 43,54 TL
- Motorin: 43,57 TL
- LPG: 23,74 TL

Bu fiyatlar, 24 Ağustos 2024 tarihi itibarıyla geçerli olan güncel akaryakıt fiyatlarını yansıtıyor. Akaryakıt fiyatlarındaki değişiklikler, Brent petrol fiyatları ve döviz kurlarındaki hareketliliğe bağlı olarak takip ediliyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.