Oba Makarnacılık halka arz sonuçları açıklandı! Oba Makarna kaç lot verdi, ne zaman işlem görecek?

Geçtiğimiz hafta Oba Makarna'nın halka arz süreci tamamlandı ve büyük bir ilgi gördü. Oba Makarna'nın piyasaya sürdüğü hisselerin toplam değeri 3,78 milyar TL olarak belirlendi. Peki, Oba Makarna'nın borsada işlem görme tarihi ne zaman? İşte ayrıntılar...

Oba Makarnacılık halka arz sonuçları açıklandı! Oba Makarna kaç lot verdi, ne zaman işlem görecek?
Yayınlanma:

Sermaye Piyasası Kurulu'nun (SPK) onay verdiği yeni halka arzlar arasında yer alan Oba Makarna, yüksek bir talep topladı. Oba Makarna halka arzına 3 milyonu aşkın kişi katıldı. Katılımcılar Oba Makarna kaç lot verdi, ne zaman işlem görecek? gibi soruları arama motorunda arattırıyor.

Oba Makarna'nın halka arzıyla ilgili sonuçlar ve hisselerin borsada işlem görmeye başlayacağı tarih açıklandı. İşte detaylar haberimizde;

OBA MAKARNA KAÇ LOT VERDİ?

Oba Makarna halka arzına 3 milyon 388 bin 824 kişi katıldı. Buna göre, bireysel yatırımcılara en fazla 15 lot pay tahsis edildi.

OBA MAKARNA HALKA ARZ FİYATI NE KADAR?

Oba Makarna'nın halka arz edilecek hisselerinin fiyatı 39,24 TL olarak belirlendi. Oba Makarnacılık, borsada "OBAMS" kodu altında işlem görecek.

Toplamda 96 milyon 336 bin 345 lira nominal değere sahip hisselerin, 24 milyon 84 bin 86 liralık kısmı mevcut ortakların satışı olarak piyasaya sunulacak.

1 MART'TA İŞLEM GÖRECEK

Oba Makarna'nın borsadaki işlem görme tarihi 1 Mart olarak belirlendi.

Şirketin payları, "OBAMS.E" işlem kodu ile Yıldız Pazar'da, pay başına 39,24 TL başlangıç fiyatıyla işlem görmeye başlayacak. İşlem sırasında maksimum emir miktarı 1.000.000 TL olarak ayarlandı.

Kaynak:Haber Merkezi

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.