Selçuk Geçer ve Gökalp İçer'den altın tahmini

Güvenli liman olarak görülen altın, son ekonomik gelişmelerin ardından yükselişini sürdürmeye devam ediyor. Altının ons fiyatındaki hareketlilik yatırımcıların dikkatini çekerken, gelecekte nasıl bir yol izleyeceği merak konusu.

Selçuk Geçer ve Gökalp İçer'den altın tahmini
Yayınlanma:

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, programında Gökalp İçer ile birlikte altının geleceğine dair dikkat çeken bir tahminde bulundu.

ONS ALTINDA HIZLI TOPARLANMA

Yakın dönemde 2 bin 500 dolar seviyelerinde seyreden ons altın, kısa bir süreliğine 2 bin 475 dolar bandındaki kritik seviyeye gerilemişti. Ancak, altın piyasasında toparlanma hızlı bir şekilde gerçekleşti ve ons altın tekrar 2 bin 510 dolar seviyesine ulaştı. Bu gelişmelerin ardından, altının gelecekteki seyrine ilişkin uzman ekonomistlerin yorumları büyük bir merakla takip ediliyor.

"ONS ALTIN 3 BİNE YAKLAŞABİLİR"

Her hafta düzenli olarak piyasa analiz videosu yayınlayan Selçuk Geçer ve ICRYPEX CEO'su Gökalp İçer, bu hafta da altın piyasasına dair değerlendirmelerde bulundu. Canlı yayında Geçer’in "Ons altın 3 bin doları görür mü?" sorusuna İçer, "3 bine yaklaşabilir" yanıtını verdi.

YATIRIM TAVSİYESİ İÇERMİYOR

Yayınlanan videoda ekonomistlerin kişisel görüşlerine yer verilmiş olup, herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir. Altın piyasasına dair yorumlar, yatırımcılar tarafından dikkatle takip edilse de, kararlarını bağımsız bir şekilde almaları önemlidir.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.