Yaz meyvelerinin fiyatları uçtu! İncir cep yakıyor!

Yaz meyveleri tezgâhları renklendirse de market ve pazarlarda fiyatlar cep yakmaya devam ediyor. Pahalılık nedeniyle incir, şeftali ve karpuz gibi yaz meyvelerinin adeta yanına yaklaşılamıyor. Vatandaş da artan fiyatlar nedeniyle meyvelere uzaktan bakıyor.

Yaz meyvelerinin fiyatları uçtu! İncir cep yakıyor!
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: ESRA SARI

Yaz mevsiminin giderek etkisini göstermesiyle tezgâhlarda meyve çeşitliliği arttı. Karpuz, çilek, erik, kiraz, kavun, şeftali, nektarin, üzüm, kayısı, mango, vişne, ahududu, yaban mersini, böğürtlen ve incir tezgahlarda yerini almaya başladı. Ancak en güzel yaz meyveleri tezgâhları doldursa da fiyatlar cep yakmaya devam ediyor.

incirin-faydalari-1741-1.jpg

İNCİR CEP YAKIYOR!

Yaz meyvelerinin fiyatları bu yıl cep yakıyor. Özellikle kavun, karpuz, şeftali, incir ve nektarin gibi meyveler, sezonun başlamasıyla birlikte beklenenden yüksek fiyatlarla satışa sunuluyor. Özellikle incirin kilosu 150 liraya kadar çıktı.

MEYVE FİYATLARI ÇILDIRDI!

Artan maliyetler ve üretim sorunları nedeniyle, bu lezzetli meyveler tüketicilerin alışveriş bütçesini zorluyor. Hem pazarlarda hem de marketlerde, yaz meyvelerinin fiyatları geçen yıllara göre belirgin bir şekilde artış gösterdi. Bu durum özellikle meyve seven tüketicileri üzüyor.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.