"62 MİLYON KİŞİ AĞIRLADIK" 30 tane lezzet durakları olduğuna değinen Akkaş, "Geçen yıl 62 milyon misafir ağırladık. Bu yılda 10 şube daha açmayı düşüyoruz. Açılacak şubelerimizin çoğu İstanbul'da olacak. İzmir'de ise bir kaç tane şube projemiz var."
HIZLI SERVİS, UYGUN FİYAT
Köfteci Yusuf denilince akla 3 temel unsur geldiğini dile getiren Akkaş, "Bu unsurlar lezzeti,hizmetin çok hızlı gelmesi ve uygun fiyatı olarak öne çıkıyor.Evet, beklenenin üzerinde bir hizmet ve hızlı servis sunuyoruz. Hızlı servisimiz ilk etapta müşteriyi düşündürüyor fakat köfteyi yedikleri zaman 'işte bu' diyebiliyorlar. Biz insanların parasının hakkını fazlasıyla vermeye çalışıyoruz. Müşteri Kasaya geldiğinde hesabı öderken beklediklerinin çok altında bir hesapla karışılmasıyla bizlere kefil oluyorlar. Biz bu hassasiyetlere çok dikkat ediyoruz. Her şeyin en kalitelisini kullanıyoruz. Bizim cebimizden gitsin yeter ki müşterimiz memnun kalsın." dedi.
GÜNDE 60 TONLUK ÜRETİM
Günlük 150 tane dana, 1000 tane kuzu işlediklerini söyleyen Akkaş, üretim kapasitesine dair şu bilgileri paylaştı: "Şuanda 50-60 ton ürünü şubelerimize günlük sevkiyat yapıyoruz. Bana tazelik denildiğinde günlükten bile daha taze olduğumuzun cevabını veriyorum. Soğuk zincire çok dikkat ediyoruz. Büyük nakliye şirketleri ile anlaşmalarımız var. Karlılık konusuna gelirsek çoğu şirket daraldığında zam yapıyor. Bizler ise zam yaparak değil, nasıl tasarruflu davranabiliriz diye düşünüyoruz. Karlılığı tesislerimizde üretmek istiyoruz.
" YILDIZLI AŞÇILARDAN TAM NOT
Birçok önemli otelde aşçılık yapan 30 kişilik Bursa Aşçılar Derneği üyesi usta aşçıları Yenişehir'deki tesiste ağırlayarak görüşlerini alan Akbaş, gelen misafirleri daha iyi ağırlayabilmek için bu görüşmenin önemli olduğunu söyledi. Ürün geliştirme ve hizmet konusunda büyük ustalardan fikir alan Akkaş, "Daha iyi hizmet için her gün daha çok çalışarak yola devam ediyoruz. Her şeyi müşterilerimize daha iyi hizmet vermek için yapıyoruz."dedi.