12 DABO Yıldızlar nefes kesti

Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından Garanti Bankası sponsorluğunda organize edilen 12 Dev Adam Basketbol Okulları faaliyetleri kapsamında gerçekleştirilen 15. Yıldızlar Şöleni tamamlandı.

12 DABO Yıldızlar nefes kesti
Yayınlanma:
Güncelleme:

Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından Garanti Bankası sponsorluğunda organize edilen 12 Dev Adam Basketbol Okulları faaliyetleri kapsamında gerçekleştirilen 15. Yıldızlar Şöleni tamamlandı. Ankara’da düzenlenen organizasyona 24 ilden seçilen 96 sporcu ve 24 antrenör katıldı. Üç gün süren organizasyonda geleceğin dev adamları ve peri adayları müsabaka oynamanın yanı sıra çeşitli aktivitelerde de bulundu. 16 yaşını dolduran 12 Dev Adam Basketbol Okulları’nın geleneksel hale gelen Yıldızlar Şöleni organizasyonunun 15’si, Ankara'da gerçekleştirilen kapanış töreniyle tamamlanmış oldu.

12 DABO’DA DEV AÇILIŞ

Ankara Spor Salonu’nun cep salonunda gerçekleştirilen açılış töreninde Türkiye Basketbol Federasyonu CEO’su Ömer Onan, TBF Genel Sekreteri Serbülent Şengün ve Basketbol Geliştirme Direktörü Fırat Eser yer aldı. Türkiye’nin dört bir yanından gelen sporcuları bir araya getiren bu önemli organizasyonun açılış konuşmasını ise TBF CEO’u Ömer Onan gerçekleştirdi. Akşam oynanan müsabakalar esnasında sporcular, maçlar oynanırken büyük bir sürprizle karşılaştı. Ankara’da, FIBA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde İspanya maçına hazırlanan A Milli Erkek Takımımızın oyuncuları, geleceğin dev adamları ve perileriyle bir araya geldi.  Ay-yıldızlı ekibimizle fotoğraf çektiren minik sporcularımız daha sonra formalarını imzalattılar. 12 DABO’nun açılış töreni, küçük sporcular için unutulmaz bir gün oldu.

GELECEĞİN SPORCULARI ATA’NIN HUZURUNDAYDI

Organizasyonun ikinci gününde sabah müsabakalarından sonra tüm kafile Anıtkabir’i ziyaret etti. Büyük çoğunluğu Ankara’ya ilk kez gelen çocukların oluşturduğu ekip Aslanlı Yol’dan geçerken, ardından da Atatürk ve Kurtuluş Savaşı Müzesi’ni gezdi. Gezide hatıra fotoğrafı çektiren sporcular unutulmaz bir gün yaşadılar.

12 DABO’DA TÜM ÇOCUKLAR ŞAMPİYON

Kazanan ve kaybedenin önemli olmadığı 12 Dev Adam Basketbol Okulları Yıldızlar Şöleni etkinliğinin son gününde tüm sporculara madalyaları takdim edildi. Parke zeminde büyük bir deneyim kazanma şansı sunan 12 Dev Adam Basketbol Okulları Yıldızlar Şöleni’nde, mücadele eden tüm çocuklar, kapanış töreninde madalyalarını almanın mutluluğunu ve gururunu paylaştılar. Kapanış töreninde sporcular madalyalarını TBF Altyapı Faaliyetleri Müdürü Gökhan Sunter ve TBF Altyapı Faaliyetleri Yetkilileri Serdar Çelik ve Cenk Diril’den aldılar. Adana, Afyonkarahisar, Antalya, Batman, Diyarbakır, Edirne, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Hakkâri, Kastamonu, Kayseri, Konya, Malatya, Manisa, Mardin, Mersin, Sakarya, Samsun, Sivas, Şırnak, Trabzon, Tunceli, Van-Erciş Yıldızlar Şöleni’ne katılan iller arasındaydı.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.