12 ilde DEAŞ'a operasyon: 41 gözaltı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 12 ilde terör örgütü DEAŞ'a yönelik "Bozdoğan-34" operasyonlarında 41 şüphelinin yakalandığını duyurdu.

12 ilde DEAŞ'a operasyon: 41 gözaltı
Yayınlanma:

Bakan Yerlikaya, resmi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Türkiye'nin Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığı ve Terörle Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde 12 ilde terör örgütü DEAŞ'a yönelik geniş kapsamlı bir operasyon gerçekleştirildiğini duyurdu. Operasyonun adı "Bozdoğan-34" olarak belirlendi.

Operasyonlar neticesinde DEAŞ terör örgütüyle ilişkilendirilen 41 şüphelinin yakalandığını aktaran Yerlikaya, operasyonlarda el konulan materyaller hakkında da bilgi verdi. Ruhsatsız tabancalar, büyük miktarda dijital materyal ve önemli miktarda döviz ile Türk Lirası ele geçirildiğini belirtti.

Ayrıca, operasyonlarda görev alan polis ekiplerini tebrik eden Bakan Yerlikaya, "Kahraman Polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayaklarına taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle" ifadelerini kullandı.

Bu operasyonların Türkiye'nin terörle mücadeledeki kararlılığını ve güvenlik birimlerinin etkin çalışmasını gösterdiğini vurgulayan Bakan Yerlikaya, kamuoyunu bu konuda bilgilendirmeye devam edeceğini belirtti.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.