13 yaşındaki sürücü feci kazaya neden oldu: Durumu ağır!

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde dün akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, 13 yaşındaki bir çocuğun kullandığı otomobil ile başka bir araç çarpıştı. Kaza sonrası bir araç köprüden aşağı uçtu.

13 yaşındaki sürücü feci kazaya neden oldu: Durumu ağır!
Yayınlanma:
Güncelleme:

Çarpışmanın etkisiyle savrulan araç, yaklaşık 8 metre yükseklikteki bir köprüden aşağı uçtu. Kazada, araçlardaki 7 kişi yaralandı, bunlardan 3'ü çocuktu. Durumu ağır olan çocuk, hemen Tekirdağ Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi'ne sevk edildi.

DHA'nın haberine göre Kaza, Tekirdağ-Malkara karayolunun Çavuşköy Mahallesi kavşağında meydana geldi. 13 yaşındaki Deniz K. yönetimindeki otomobil ile Sebahattin G. (53) idaresindeki araç arasında yaşanan çarpışma sonucu feci bir kaza meydana geldi. Çarpışmanın şiddetiyle Sebahattin G.'nin kullandığı araç, köprüden aşağıya düşerek savruldu. Kazada, Sebahattin G. ile birlikte araçta bulunan 5 kişi daha yaralandı.

kaza3.jpg

Olayın ardından bölgeye hızla sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralılara olay yerinde ilk müdahaleler yapıldıktan sonra ambulanslarla Malkara Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Durumu ağır olan 13 yaşındaki sürücü Deniz K., Tekirdağ Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi'ne sevk edildi.

Kazayla ilgili detaylı bir soruşturma başlatıldı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.