17 Mayıs 2023 günlük burç yorumları! Akrep, Boğa, Oğlak, İkizler'i ne bekliyor?

17 Mayıs 2023 günlük burç yorumları! Akrep, Boğa, Oğlak, İkizler'i ne bekliyor?

17 Mayıs 2023 günlük burç yorumları! Akrep, Boğa, Oğlak, İkizler'i ne bekliyor?
Yayınlanma:

Ay, Koç burcunda ilerliyor ve saat 15.28’de Boğa burcuna geçecek. Güzellikler, mutluluklar, bolluk ve bereket, aşk sizinle olsun! Aman ha! Şuna da dikkat!.. Yemek yemeği abartmayın, bu aralar iştahınız açılabilir. Malum, Ay Boğa'da...

Gelelim, burç burç bugün sizleri neler bekliyor bakalım...

burc-gunluk.jpg

17 MAYIS KOÇ BURCU YORUMU

Sakinliğin her zaman getirisinin olabileceğini unutmamalısınız. Ay Boğa burcuna geçeceği için boğazınıza dikkat edin, çok yemeyin! Yaz geliyor neticede... Hayatınızın bu yeni ve daha anlamlı sayfasına adım atarken yersiz endişeleri taşımayın. Şimdi kendinizi kaderin kollarına teslim etmek ve yaratıcı zihninizi özgür bırakmak tam da yapmanız gereken şey olabilir. Duygularınızın rehberiniz olmasına izin verdiğinizde gününüzü istediğiniz gibi yönlendirebileceğinizi fark edeceksiniz.

17 MAYIS BOĞA BURCU YORUMU

Ah Boğalar canım Boğalar... Ay, sizin burcunuza geçecek. Bugün güzel şeyler düşünün. Tembellik yapmayın. Bir adım atmadan önce ne yaptığınızdan ne yaşadığınızdan emin olmaya çalışmanız sizin avantajınıza oluyor. Dik bir uçurumdan yukarı çıkarken yerçekimine meydan okuyan bir dağ keçisi gibi olun. Güçlü bir savaşa girmek üzere hazırlanın. İleride kendinize teşekkür etmek için bir süre dişinizi sıkmanız gerekecek ama buna değecek.

17 MAYIS İKİZLER BURCU YORUMU

Gizli bilgilerin ortaya çıkması, parasal sorunların yaşanması karşısında kendinizi nasıl telkin ettiğinizi düşünebilirsiniz. Çevrendeki sinsilere de dikkat et. Arkandan dönen dolapları öğreneceksin. Hayallerinize inanın ve daha ne kadar gitmeniz gerektiğine şaşırmayın. Uzun bir yol kat ettiniz ve artık bunu kutlayabilirsiniz. Şans sizden yana ve korkmanız gereken hiçbir şey yok! Nitekim en yakın ilişkiler bile düzenli bir bakıma ihtiyaç duyabilir.

koc-burcu.jpg

17 MAYIS YENGEÇ BURCU YORUMU

Çevrene dikkat et sevgili Yengeç burcu.... Kimin ne olduğunu anlayacaksın. Bilinçli bir insan bilinçli bir toplumun öncelikli koşuludur.Bugün, yakınınızdaki insanlarla aranızı düzeltmeyi düşünebilirsiniz. Özel hayatınızda ne istediğiniz konusunda çok daha dürüst olmalısınız.

17 MAYIS ASLAN BURCU YORUMU

Çalışma ortamınızda işlerin istediğiniz gibi ilerlememesi karşısında aşırı tepkiler vermekten, protestodan kaçınmalısınız. Aşk hayatınızla çok meşgul olup kendi varlığınızı unutmuş olabilirsiniz. Bazen duygularınızı bu tür bir kendini inkârla karıştırmak kolaydır. Bugün bunun hayatınızı nasıl etkilediğini düşünmeniz gerekiyor.

17 MAYIS BAŞAK BURCU YORUMU

Hukuksal konular, haksızlığa uğradığınız ailevi ya da sosyal konulardan bazı geri dönüşler alabilirsiniz. Hiçbir şey içinizdeki tutkuyu uzun süre baskılayamaz. Vücudunuzu dinlendirmekte ve şarj etmekte zorlanıyorsunuz. Şu anda, muhtemelen hala yavaşlamanıza izin vermeyecek derin bir dönüşümden geçiyorsunuz.

17 MAYIS TERAZİ BURCU YORUMU

Çekincelerinizi paylaşmak sizin için olsa da hayatınız, aileniz için bunu yapmanız gerekebilir. Bugün birçok açıdan çok kesin olmayabilirsiniz. Sloganınız "her şey görecelidir" gibi görünüyor. Bununla birlikte, ayrıntılara dikkat etmek, mutlaka bir temel atmamak anlamına gelmez.

17 MAYIS AKREP BURCU YORUMU

Size karşı iyi niyetli olmadığını bildiğiniz insanlarla aynı ortama girebilirsiniz. Bir sonraki planın için düşünmeden hareket etmemelisin. Ulaşmak için atabileceğiniz küçük adımlarla desteklenen hayallere sahip olmak, onları hedeflere dönüştürür ve bugün, zihninizin o bölgede dolaşmasına izin vermeniz için ideal bir gün.

17 MAYIS YAY BURCU YORUMU

Günlük temponuzun sizi yoran ya da veriminizi düşüren yanlarından sıyrılmalısınız. Tema köprüleri yakmak değil, dostluk olmalı. Duygularınızın nasıl tepki verdiğinizi ve ne yaptığınızı yönetmesi yerine yapıcı bir şekilde gününüzü beslemesine izin verin. Yeni başlangıçlar, yeni var olma yollarına ihtiyaç duyar. Bu görünmeyen diyarı keşfedin ve hangi hazineleri bulduğunuzu görün. Yapabilirsin!

17 MAYIS OĞLAK BURCU YORUMU

Duygusal konulardaki tutumlarınız karşınızdaki insanın beklentilerine uymayabilir. Kötü bir fikir olduğunu bildiğiniz birini takıntı haline getirmiş olabilirsiniz. Her ne kadar işleri kendi şartlarına göre yaptıkları gerçeğine saygı duysanız da, ilişkilerinizde sadakat için de can atıyorsunuz.

17-mayis-burc-yorumlari.jpg

17 MAYIS KOVA BURCU YORUMU

Vaktinizi evinizde geçirmek, dinlenmek isteyebilirsiniz.Siz başka hiç kimseye benzemiyorsunuz, bu yüzden başkalarının sizden beklentilerinin yapmak istediğiniz şeyin önüne geçmesine izin vermeyin. Herkesin en iyisi farklı görünür ve kesinlikle herkesin yolculuğu farklıdır.

17 MAYIS BALIK BURCU YORUMU

Vicdanınıza hesap vermek zorunda kalmayacağınız şekilde bir sistem kurabilirsiniz. Hayalleriniz kaybolmadı, sadece onlara farklı bir şekilde bakmanız gerekiyor. Zamanın bu noktasında derin değişimler yaşıyorsunuz ve bu yaratıcılığı hayatınıza eklemenin zamanı gelmiş olabilir. Öncelikle kendinize yüklenmeyin ve şimdiden ne kadar başardığınızı görün.

 Yazar
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.