19 Haziran 2023 hava durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, hava durumu raporu yayımladı.

19 Haziran 2023 hava durumu
Yayınlanma:

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün hava durumu tahmin raporuna göre, Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu bir havanın etkili olması tahmin ediliyor.

Marmara, İç Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz ile Doğu Anadolu’nun kuzeyinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, İç Anadolu'nun kuzey ve doğusu, (Sinop hariç) Batı Karadeniz, Orta Karadeniz'in iç kesimleri, Giresun, Trabzon ve Rize'nin iç ve yüksek kesimleri, Sakarya ve Osmaniye çevreleri ile Hatay'ın kıyı, Kahramanmaraş'ın batı ilçelerinde yerel kuvvetli olması bekleniyor.

Yağışların, İç Anadolu'nun kuzey ve doğusu, (Sinop hariç) Batı Karadeniz, Orta Karadeniz'in iç kesimleri, Giresun, Trabzon ve Rize'nin iç ve yüksek kesimleri, Sakarya ve Osmaniye çevreleri ile Hatay'ın kıyı, Kahramanmaraş'ın batı ilçelerinde kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli olması bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, ani sel, yerel su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yağış anından kuvvetli rüzgar, küçük çaplı dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması konusunda uyardı.

Meteoroloji Müdürlüğünün son çıktılarına göre Ankara’da bugün Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü 22 derece olması bekleniyor.

BAZI İLLERDE HAVA DURUMU

ANKARA 22°C

İSTANBUL 27°C

İZMİR 28°C

ADANA 27°C

ANTALYA 25°C

SAMSUN 24°C

BOLU 22°C

ERZURUM 27°C

DİYARBAKIR 33°C

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.